Csaknem 50 millió eurós hitelmegállapodást kötött a Futureal és az MKB Bank

A Futureal csaknem 50 millió euró (mintegy 17 milliárd forint) értékű, több mint 15 éves futamidőre szóló hitelszerződést írt alá az MKB Bankkal a Budapest ONE irodapark 3. ütemének megvalósítására és üzemeltetésének finanszírozása – közölte az irodapark fejlesztője a Futureal csütörtökön az MTI-vel.

Az irodaház 25 ezer négyzetméteres első ütemét már 2020 elején átadták. Az épület kivitelezés alatt álló 2. és 3. üteme idén májusban került szerkezetkész állapotba. Az egy időben fejlesztett két projektben 40 ezer négyzetméter iroda- és csaknem 3500 négyzetméter kereskedelmi és szolgáltató terület épül fel. Az irodakompexumba 2022. második felében költözhetnek be a bérlők.
A Futureal a kelet-közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja, Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között tartják számon. Alapítása óta a Futureal-csoport portfóliója több mint 180, együttesen több mint 3 millió négyzetméter bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projekttel bővült, 5 milliárd euró értékben.(MTI)

Scroll To Top