Új marketing vezetőt igazolt a Mediaworks Hungary Zrt.

2021 januártól Filó Angéla Katalin tölti be a Mediaworks Hungary Zrt. marketing igazgatói pozícióját Arany János, nemrégiben érkezett stratégiai értékesítési és marketing igazgató csapatát erősítve.

A szakember felel a jövőben a vállalatcsoport teljes körű marketing tevékenységéért, ellátja a teljes portfólió kommunikációs és ügyfélszolgálati szervezeti egységek szakmai irányítását, valamint hozzájárul a szervezet digitális és sales területeinek hatékony működéshez.

Angéla kiterjedt tapasztalatait hazai, német, francia és amerikai vállalatoknál szerezte, valamint retail hálózatokban és közép európai franchise rendszerben további szakmai ismeretekkel bővítette, igazgatóként pedig a marketing stratégián túl online kereskedelemmel és B2B kommunikációval is foglalkozott. A marketing szakmát ügynökségi és ügyfél oldalról egyaránt jól ismeri.

Szakmai pályafutása során számos elismerésben részesült: online stratégiájának köszönhetően elnyerte a Magyar Franchise Szövetség Internet Média és Web díját, vállalati expanziós tevékenysége eredményeként pedig a Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hazai Hálózat díjat.
Rendszeres előadó szakmai konferenciákon, továbbá doktorandusz hallgató és oktató a Soproni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán.
Sikerei alapjának a jó csapatot és a folyamatos képzéseket tartja.

Madarász János, korábbi PR és marketing igazgató a vállalaton belül másik területen folytatja karrierjét.

Scroll To Top