Yahoo a webkeresők császára.

A comScore piackutató cég szerint a Yahoonak július folyamán 199,6 millió egyedi látogatója volt a rivális 192,3 milliójával szemben. Ezzel a Yahoo forgalma 2011 májusa óta először előzte meg a Google-ét – közölte pénteken a The Washington Post.

A comScore piackutató cég szerint a Yahoonak július folyamán 199,6 millió egyedi látogatója volt a rivális 192,3 milliójával szemben.
Tavaly júliusban, amikor Marissa Mayer vette át a Yahoo irányírását, az cég által szolgáltatatott tartalmaknak még 163 millió egyedi látogatója volt, szemben a Google 190 milliójával.
Az átszervezés egyebek között a Yahoo e-mail-szolgáltatását és a Flickr fotómegosztó oldalát érintette. Mayer megszabadult egyes, kevésbé népszerű termékektől, köztük az Altavista keresőmotortól. A júliusi számok nem foglalják magukba a Yahoo által májusban 1,1 milliárd dollárért megvásárolt Tumblr blogoldal adatait.
A mobilróleszközökről elért szolgáltatások forgalma terén a Yahoo a harmadik helyen áll a Facebook és a Google mögött.(MTI)

Scroll To Top