Két hotel a Várnegyed szomszédságában

Teljesen megújult a Várnegyed szomszédságában fekvő Mercure Budapest Buda szálloda. Két új hotelmárka – a Mercure és az ibis – kap helyet az új épületben, amely régóta Budapest turisztikai térképének része. A vendégeket 400 modern, csendes és kényelmes szoba, összesen 800 m2 alapterületű konferenciatermekkel rendelkező üzleti szolgáltatás, valamint étterem és bár várja. A Várnegyed központjának közelében, számos park szomszédságában található szálloda bárkinek ideális, aki nyári kirándulást tervez vagy üzleti útra érkezik Budapestre.

 

 

A megújult hotel

Fővárosunk – gazdag történelmével, kulturális és szabadidős kínálatával – tökéletes hely az utazáshoz szeretteinkkel vagy barátainkkal együtt. Turisztikai vagy üzleti céllal minden évben milliók érkeznek Budapestre, akik megfelelő szállodát keresnek. A Várnegyed közelében elhelyezkedő Mercure Budapest Castle Hill és ibis Budapest Castle Hill hotel augusztustól várja első vendégeit.  Az építészet rajongóinak nagyszerű lehetőség, hogy a combo szálloda néhány percnyi sétára terül el a helyi történelmi nevezetességektől, mint a van a Budai vártól és a Lánchídtól. Akik inkább természeti környezetben pihennének, értékelni fogják a szép parkok és a Dunapart közelségét – csupán három metróállomásra a városközponttól.

 

Mercure és ibis egy helyszínen

Lengyelország vezető szállodacsoportja, az Accor márkáit a régióban képviselő Orbis tulajdonában lévő Mercure Budapest Buda a főváros szállodatérképének régóta meghatározó szereplője. Augusztustól a hotel ad otthont az Accor csoport két márkájának, a Mercure-nak és az ibis-nek. Az új épület így az üzleti céllal érkező és a megfizethető szállást kereső vendégek számára is elérhetővé válik. Az ibis Budapest Castle Hill 150 szobát, a Mercure Budapest Castle Hill pedig további 250 modern, kényelmes szobát kínál az utazóknak. A kulináris élmények szerelmeseinek a szálloda étterme hagyományos és kortárs magyar és nemzetközi ételeket tartalmazó étlapot készített. A város történelmi hangulatát megidéző bár italok és koktélok széles választékával, valamint világhírű magyar borokkal áll a vendégek rendelkezésére.

 

„A szálloda felújításakor elsősorban a város jellegzetességei, illetve Budapest színes, élénk utcái inspiráltak minket. Ennek eredménye a klasszikus elegancia és a nyüzsgő utcák ötvözete, amely – erős színekkel és graffitikkel díszítve – tökéletesen mutatja be a magyar főváros életérzését” – mondta Sabina Bartyzel (area manager, Accor Magyarország).

 

 

Hangsúly az üzleti látogatókon

A Mercure Budapest Castle Hill és az ibis Budapest Castle Hill az üzleti látogatókat is megcélozza: számukra hét modern, teljesen berendezett konferenciaterem érhető el, amelyek közül három rengeteg napfényt és festői kilátást kínál a történelmi negyedre. A hotel szakemberei készen állnak arra, hogy konferenciák, szemináriumok vagy tréningek szervezésében segítsenek, akár 500 fő számára is. Az egész épület ingyenes Wi-Fi segíti a böngészést, és az üzleti funkciójú területek integrált hangrendszerrel, valamint minden szükséges audiovizuális berendezéssel állnak rendelkezésre.

 

A MERCURE MÁRKÁRÓL

A Mercure az egyetlen  középkategóriás hotelmárka, amely a nemzetközi márka erejét ötvözi a minőség iránti erős elkötelezettséggel és a helyi kötődésű hotelek tapasztalatával. A szenvedélyes szakemberek által üzemeltetett Mercure szállodák a világ minden tájáról várják az üzleti célú és magánutazókat. A Mercure több mint 810 szállodával rendelkezik 64 országban, ideális helyszínekenen – a városközpontban, a tengeren vagy a hegyekben.

A Mercure az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportjának része, amely egyedi és tartalmas élményeket ajánl csaknem 4800 szállodájában a világ 100 országában.

 

AZ IBIS MÁRKÁRÓL

A mindenki számára nyitott és barátságos ibis 1974 óta úttörő márka. Az ibis szállodák társadalmi csomópontok is, modern belső terekkel, nyugodt bárral, rugalmasan alakítható étkezőhelyekkel és az új zenék iránti szenvedéllyel. Az utazók és a helyiek is találkozhatnak azzal az élénk közösségi élettel, amely az ibist kényelmessé és otthonossá teszi. A barátságos, mobil check-in tapasztalat, a gondosan válogatott zenei lejátszási listák és feltörekvő zenészek exkluzív koncertjei révén az ibis-szel az utazás könnyű, megfizethetõ és szórakoztató. Több mint 1200 szállodájával és több mint 150 000 szobájával 65 országban az ibis az egész világon elismert mint a vezető budget-szállodalánc márka.

Az ibis az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportjának része, amely egyedi és tartalmas élményeket ajánl csaknem 4800 szállodájában a világ 100 országában.

 

AZ ACCOR CSOPORTRÓL

Az Accor a világ vezető szállodaipari csoportja, egyedi és tartalmas élményeket ajánl csaknem 4800 szállodájában a világ 100 országában. Az Accor a páratlan, luxustól az economyig terjedő márkaportfolióján keresztül több mint 50 éve nyújt magas szintű vendéglátást.

A szállásadáson túl, az Accor új lehetőségeket nyújt a vendégei számára az utazásra, munkára és kikapcsolódásra, összhangban a Food&Beverage, éjszakai élet, jólét és coworking márkáival. Az üzleti teljesítményt az Accor saját üzleti innovációi hajtják, növelve a disztribúció, a működési és vendégélmény hatékonyságát. Vendégei a világ egyik legvonzóbb hűségprogramjához férnek hozzá.

Az Accor mélyen elkötelezett a fenntartható értékteremtés mellett, és aktív szerepet vállal a bolygó és a közösségek támogatásában. Planet 21 – Itt cselekedj programja segít, hogy „pozitív vendéglátást” valósítsanak meg, emellett az Accor Szolidaritás támogatói alap hátrányos helyzetűek szakmai képzését támogatja, akiknek ezáltal munkavállalásra van lehetőségük.

Az Accor SA elérhető az Euronext párizsi tőzsdén (ISIN kód: FR0000120404) és az OTC piacon is (kód: ACRFY) az Egyesült Államokban. További információért látogasson el az accor.com oldalra, Twitterre és Facebookra.

 

Scroll To Top