Kereskedési ötlet: Részvénypiaci beszállók – 2015.02.16

Három részvényre hívnánk fel az olvasóink figyelmét. Az Alibaba, Bank of America és a FORD papírjaira.

Bank of America Corporation (BAC)

A pénzügyi szektor egyik legnagyobb szereplőjéről ejtenénk néhány szót az elején. Várhatóan a görögökkel is megszületik a megegyezés záros határidőn belül, ha az ukrán tűzszünet is betartásra kerül, egy újabb pozitív hullám érheti el a piacokat. Ennek legnagyobb nyertese a pénzügyi szektor lehet, így a BAC is felpattanhat támaszáról. 17,50-es célárunkat rövid időn belül elérheti.

BAC_20150216

 

Alibaba Group Holding Limited (BABA)

A világ legnagyobb E-business cége, a kínai e-kereskedelem 80%-át uralja. A szeptemberi kibocsátás óta nagy utat tett meg a részvény, mostanra viszont visszatért a tőzsdei mélypontjára. Ebben nagy szerepe volt az utolsó negyedéves gyorsjelentésnek, mely nem örvendeztette meg az elemzőket. Véleményünk szerint a mostani szint jó beszállási lehetőséget biztosít, hiszen erről a szintről a 97 dollárnál hagyott rést betöltheti az árfolyam, ezt követően a 110 dolláros szinten található ellenállást lesz érdemes figyelni. 83 dollár alatt azonban nem tartanánk.

BABA_20150216

 

Ford Motor Company (F)

Technikailag jó beszállási pontra érkezett az részvény. A 16 dolláros támasz szint tarthatja az árfolyamot, célárunk 17,50, így egy szűkebb stoppal 1-4es kockázat-hozam arányt érhetünk el, mely ideálisnak tekinthető.

FORD_20150216

 
A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy konzultáljon szakértővel, tanulmányozza a kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat. A közölt elemzések, tanulmányok, piaci kommentek és véleménynyilvánítások kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak. Az oldalon és hírlevelekben szereplő hírek, adatok és információk a Solar Capital Zrt. és a StockPortal.hu által megbízhatónak vélt forrásokból származnak, mindazonáltal a fentiekben foglaltakért az Solar Capital Markets Zrt. és a StockPortal.hu nem vállal felelősséget.

SolarCapital

 

 

 

Scroll To Top