Kereskedési ötlet: Részvények ugrás előtt?

Az alábbi 3 részvény lehet érdekes szerintünk aktuális beszállással. Nagyon rövid és egyszerű magyarázattal szemléltetem mire is gondoltunk!

Visa (V)
Erőgyűjtés közben, kitörés előtt állhat a Visa. A szűkülő háromszögből felfelé tört ki az árfolyam, majd ezt a csatornát tesztelte/teszteli vissza most az árfolyam, melyet könnyen követhet egy emelkedő hullám. Célárunk továbbra is 75 dollár környéke, míg a stoppokat érdemes lehet 65 dollár alá tenni.

20150515_visa

 

Google (GOOG)
Ismét támaszáról fordulhat a technológiai óriás. Az 520 dolláros árfolyam rendre megfogja a korrekciókat, ezt pedig általában egy emelkedő hullám követi. Jelenleg is ezt várjuk a részvénytől. 580 dollárig szökhet az árfolyam, az 520-as szintek alá viszont érdemes stoppot tenni.

20150515_goog

Bank of America (BAC)
A tegnapi napon a Bank of America részvényeire kedvező célárat fogalmazott meg Deutsche Bank. elemzéseik szerint 19 dollárig emelkedhet a részvény árfolyama, mely a jelenlegi árfolyamnál 20%-kal magasabb. Az amerikai nagybankok közül a legjobb helyzetben van, így a várható kamatemelés sem fogja megingatni az árfolyamát.

20150515_bac

 
A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy konzultáljon szakértővel, tanulmányozza a kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat. A közölt elemzések, tanulmányok, piaci kommentek és véleménynyilvánítások kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak. Az oldalon és hírlevelekben szereplő hírek, adatok és információk a Solar Capital Zrt. és a StockPortal.hu által megbízhatónak vélt forrásokból származnak, mindazonáltal a fentiekben foglaltakért az Solar Capital Markets Zrt. és a StockPortal.hu nem vállal felelősséget.

Scroll To Top