Fidesz: a kormánytöbbség senkit sem hagy az út szélén

A Fidesz közlése szerint a bukott baloldallal ellentétben a jelenlegi kormánytöbbség senkinek sem engedi el a kezét, senkit sem hagy az út szélén, és ahogy az ország erősebb lesz, támogatni fogja a szociális területen dolgozók béremelését is.

A nagyobbik kormánypárt így reagált arra, hogy a szocialista Korózs Lajos csütörtöki sajtótájékoztatóján arra kérte Balog Zoltán erőforrás-minisztert: haladéktalanul üljön tárgyalóasztalhoz a szociális ágazati érdekegyeztető tanács szervezeteivel egyeztetni a bérekről.
A Fidesz nem hagyja az út szélén „a Gyurcsány-Bajnai-kormány felelőtlen és szélsőséges politikája miatt” veszélybe sodort devizahiteleseket, a gyermeket nevelő családokat, a nyugdíjasokat, a hátrányos helyzetűeket és a fogyatékkal élőket sem – írta az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz.
Hangsúlyozták, hogy ma felmondólevél helyett béremelést kapnak a pedagógusok, az egészségügyi dolgozók, és ahogy az ország erősebb lesz, a kormánypárt ugyanígy támogatni fogja a szociális területen dolgozók béremelését is.(MTI)

Scroll To Top