Fidesz: 160 ezerrel többen dolgoznak, mint Gyurcsány és Bajnai idején

Százhatvanezerrel többen dolgoznak, mint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormányzása idején – reagált Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) vasárnapi nyilatkozataira.

Gúr Nándor, az MSZP alelnöke, az Országgyűlés foglalkoztatási bizottságának elnöke sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormánypropagandával szemben jelenleg kevesebben dolgoznak, mint a kormányváltáskor. Szűcs Erika, a DK politikusa pedig arról beszélt újságírók előtt, hogy az elmúlt két évben drámaian romlottak, és a rendszerváltás óta nem tapasztalt mélypontra süllyedtek a magyarországi foglalkoztatottsági mutatók.
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva mindezt úgy kommentálta, hogy ma 160 ezerrel többen dolgoznak, mint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormányzása idején, ráadásul húszéves rekordot döntött a nők foglalkoztatása.
A kormány elkötelezett a foglalkoztatás bővítése mellett – hangsúlyozta a politikus, aki emlékeztetett egyebek mellett több nagyvállalat munkahelyteremtő beruházására, a vállalkozások terheinek csökkentésére, valamint a minimálbér-emelésre is. (MTI)

Scroll To Top