Ez a kalkulátor megmondja, melyik banknál kapod meg a babaváró hitelt a jövedelmed alapján

Elsőként a Bank360 új, ingyenes babaváró hitel kalkulátorával vizsgálhatjuk meg, hogy jövedelmünk alapján melyik banknál milyen feltételekkel vehetjük fel a maximum 10 millió forintos babaváró kölcsönt.

 

A babaváró hitel törlesztési feltételeit, mint például a kamatmentességet és a visszafizetést az erre vonatkozó rendelet rögzíti. Szintén a rendelet határoz arról, hogy a bankok nem számolhatnak fel díjat a hitelbírálatért és a folyósításért. Ebből következik, hogy a hitel mindenkinek ugyanannyiba kerül, banktól függetlenül – legalábbis addig, amíg a hitel kamatmentes marad.

 

Amiben viszont nagy eltérések lehetnek, az a hitelbírálat, ami a rendelet alapján a bankok saját hatáskörébe tartozik.

 

A bankoknál eltérő

 

  • az alsó és a felső korhatár,
  • az elvárt minimum nettó jövedelem,
  • az induló kedvezmények,
  • a jövedelem-terhelhetőség számítása,
  • legkisebb igényelhető hitelösszeg,
  • és a minimum futamidő is.

 

Ezek alapján kalkulál a Bank360 új, hiteles banki adatokkal számoló babaváró hitelkalkulátora. Az érdeklődők így néhány kattintással megállapíthatják, hogy jövedelmünk melyik banknál lesz elég és tudnak sikerrel igényelni, amennyiben jogosultak a babaváró hitelre (a jogosultság szintén ellenőrizhető a Bank360 oldalán).

 

Hiteles, gyors, ingyenes és csak 4 adat kell

 

Az érdeklődőknek 4 adatot kell megadniuk ahhoz, hogy kiderüljön, mely bankoknál igényelhetnek sikerrel:

 

  • a felvenni kívánt hitelösszeg,
  • a vállalt futamidő,
  • a havi nettó jövedelem nagysága,
  • a gyermekek tervezett születési dátuma.

 

Az összehasonlításból megismerhetik az induló törlesztőrészletet, a kölcsön THM-ét és a teljes visszafizetendő összeget, amennyiben minden a terv szerint alakul. Láthatják az életkori és jövedelmi elvárásokat, illetve egy előtörlesztési táblázatot is, ahol hónapról hónapra lebontva látható, hogy mikor mennyit kell fizetni. A listából a bankonkénti aktuális kedvezmények is megismerhetők.

 

Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik bankot választjuk!

 

A kalkulációkból látszik, hogy míg az egyik banknál elegendő lehet kicsit kevesebb, mint 100 000 forintos jövedelem a 10 millió forinthoz, addig más pénzintézetnél 150 000 – 200 000 forint igazolt havi nettót várnak el.

 

A kalkulátor annak segíthet, aki bizonytalan abban, hogy mely bankok fogadják el a fizetését a babaváró hitelhez és biztosra szeretnének menni a jövedelmi elvárások tekintetében. A Bank360 korábbi cikkében már összegezte, hogy melyik bank milyen feltételeket szab meg a babaváró hitellel kapcsolatban.

 

Hatalmas rohamra számítanak a bankok, érdemes regisztrálni

 

Érdemes mihamarabb regisztrálni a megfelelő ajánlat felkutatása után, hiszen a Bank360 szakértői biztosak abban, hogy óriási lesz az érdeklődés és a lemaradóknak hetekbe telhet a folyamat elindítása. Ha tehát szeretnénk minél hamarabb sorra kerülni, mert például már “a kanyarban van” az első baba születése, jelezzük érdeklődésünket korán, akár már ma, hiszen csak az igénylés leadása után született gyermekek számítanak, ha kedvezményes kölcsönt szeretnénk.

 

 


A Bank360 Zrt.-ről

A Bank360 közel három éve segíti a lakosságot abban, hogy pénzügyi döntéseikkel teljesen elégedettek legyenek hosszú távon is. A szakportál kalkulátoraival a legfontosabb banki termékeket hasonlíthatjuk össze, az oldalon megjelenő elemzések és bejegyzések pedig a tájékozódást segítik a pénzügyek világában, segítve a tudatos és megfelelő döntést az adott anyagi helyzetben.

 

Scroll To Top