Egy kiadó raktár költséghatékony tárolási megoldást kínál cégednek

A cég fejlődésével, a szolgáltatási körök bővülésével idővel elkerülhetetlen lesz, hogy felmerüljön benned a rengeteg irat és céges dokumentáció, esetleg a vállalkozás által kínált termékek tárolása. Egy üzleti célra bérelt kiadó raktár biztonságos és megbízható megoldást kínál, ráadásul sokkal költséghatékonyabb is lehet, mint elsőre gondolnád.

Eljön a pillanat, amikor kicsivé válik az iroda

A mindennapos munka és a rengeteg adminisztráció során még a kisvállalkozások is meglepően nagy mennyiségű papírt halmoznak fel. Kezdetben elég egy kisebb szekrény az irodában, de el fog jönni a pont, amikor a rengeteg dosszié és doboz a munkatársak elől foglalja el a helyet.

Vannak ráadásul olyan fontos hivatalos iratok, amiket sokan nem is szívesen tárolnak az irodában, nehogy bajuk essen. A vállalkozás alapító okiratait, fontos szerződéseit, könyvelési anyagait érdemes külső környezeti tényezőktől is védett helyen biztonságba helyezni.

Természetesen annyi dossziéért, ami elférne két iratszekrényben, nem érdemes egy egész raktárszobát bérelni. A kiadó raktárak között is vannak azonban kisebb alapterületűek, sőt, akár a mini raktár bérlés is jó megoldás lehet.

Webshopot üzemeltetnél, de nincs hely állandó raktárkészletnek?

Nemcsak a hatékony munkavégzés szempontjából, de a realizálható profit érdekében is fontos, hogy legyen egy biztos helyed a raktárkészletnek, ha e-kereskedelmi tevékenységet folytatsz.

Potenciális vásárlóid számára érthető módon fontos szempont a szállítási idő. Ezért akár jelentős vásárlói bázistól is eleshetsz, ha nem tudod biztosítani számukra a zökkenőmentes, gyors szállítást. Egy megbízható kiadó raktár cégeknek ezért is megtérülő döntés lehet.

Az Euro Mini Storage kínálatában kedvező feltételekkel bérelhetsz tárolókat üzleti célokra. A raktárépületben különböző méretű és alaprajzú kiadó raktárak közül választhatsz, így biztosan csak annyi helyért kell fizetned, amennyit valóban ki is használsz.

Induló vállalkozásodnál felmerült a székhely kérdése?

Rengeteg olyan vállalkozás létezik, aminek a tevékenysége nem feltétlenül kötődik egy fizikai helyhez, ettől függetlenül azonban a bejegyzéshez szükség van a székhelyre. A dilemma feloldása lehet a székhelyszolgáltatás. Az Euro Mini Storage még a céges dokumentációban is segítségedre lesz, a székhely bejelentéséhez szükséges minden dokumentumról gondoskodnak. A székhelyszolgáltatás mellé pedig igényelhetsz postafiókot és raktárszobát is.

Scroll To Top