Camponában nyílt a legújabb BURGER KING®

A Campona bevásárlóközpontban nyílt meg a BURGER KING® 58. étterme. A budatétényi étterem idén az étteremlánc harmadik új egysége, februárban az M1-es autópálya mellett Ácsra, áprilisban pedig Nagykanizsára érkezett meg az eredeti BURGER KING® élmény. Az étterem fejlesztése 2023. év elején indult, kivitelezése kifejezetten gyorsan, 18 hónap alatt valósult meg. A Camponában a BURGER KING® több mint 20 munkavállalót foglalkoztat.

BURGER KINGÚjabb budapesti városrészbe érkezett meg a BURGER KING®, ezúttal a XXII. kerületben, a Camponában nyitott új egységet az étteremlánc. A bevásárlóközpont foodcourtján található étterem elsőként kapott Magyarországon Pavilion dizájnt, amely modern és letisztult külsőt kölcsönöz az étteremnek. A vendégélmény további fokozása érdekében a BURGER KING® 58. éttermében 6 db Kiosk segítségével választhatják ki a magas minőségű, frissen készített, tűzön grillezett hamburgereket és más kedvenceiket az idelátogatók, és hamarosan a házhozszállítást is elindítják a budatétényi étteremből.

A XXII. kerületben történt jelentős mértékű beruházások és ezáltal létrejött új munkahelyek tovább növelték a környék potenciálját, de a bevásárlóközpont könnyű megközelíthetősége – főleg az M0-ás autóút és 6-os főút közelsége– is fontos szempont volt a BURGER KING® számára.

 

„A Campona nemcsak a dél-budai régiót és budapesti agglomeráció nyugati, délnyugati részeit szolgálja ki, de a bevásárlóközpont funkciói az egész országból vonzanak látogatókat. A közelmúltban történt teljeskörű belső felújítással pedig végérvényesen egy új korszakba lépett a center, ennek mi is mindenképp szerettünk volna részesei lenni” – mondta el Sümegi László, a Fusion Zrt. elnöke. „Büszkék vagyunk arra, hogy az idei évben ez már a harmadik új éttermünk. Továbbra is folyamatosan keressük a lehetséges, kiemelkedő helyszíneket, reméljük hamarosan újabb nyitásokról számolhatunk be.”

 

A BURGER KING® története 70 évre nyúlik vissza, amikor 1954-ben James McLamore és David Edgerton megalapította az első BURGER KING® éttermet Floridában. Ők ketten voltak azok, akik megragadták a lehetőséget és egy olyan gyorséttermet hoztak létre, ahol elérhető árakon kiváló minőségű Burgereket szolgálnak fel vonzó és tiszta körülmények között a kedves vendégeknek. A BURGER KING® jelenleg a világ egyik legnagyobb gyorsétterem lánca, 360.000-nél is több embernek biztosít munkát. Globálisan több mint 18.700 étterme naponta közel 16 millió vásárló igényeit elégíti ki és ma is óránként körülbelül 275 burgert szolgálnak fel. A BURGER KING® éttermek a világ 100 különböző országában és különféle kultúráiban vannak jelen, köztük hazánkban is.

Itt van néhány érdekes kvíz: Itt egy újabb fejtörő (643) vagy Találd ki hol él? Különleges állatok élőhelyei (497) vagy Sok-sok érdekesség a nagyvilágból (481) vagy A legjobbak ebben a műveltségi kvíz-mixben 8 jó választ adnak. Neked mennyi megy? (1602) vagy Nyolc jó válasz és egy kis mosoly (733)

Scroll To Top