Amerikában nyertek rangos díjat a Tungsram Nighthawk fényszórói - Gazdasagportal.hu

Amerikában nyertek rangos díjat a Tungsram Nighthawk fényszórói

A Tungsram elnök vezérigazgatója, Jörg Bauer vette át az amerikai Autóápolási Szövetség (Auto Care Association) legjobb új termék díját az új Nighthawk LED fényszórócsaládért a 2019-es AAPEX kiállításon Las Vegasban.

„E rangos díjjal az első alkalommal ismerték el új fejlesztésünket, a LED autófényszóró termékcsaládot”, mondta Jörg Bauer. „A kiemelkedő teljesítmény és minőség mellett versenyképes áron kínáljuk ezeket a termékeket. Az új, innovatív fényszórókat már a Tungsram márkanév alatt árusítjuk majd Észak-Amerikában. A másodpiaci gyártókat felvonultató AAPEX kiállításon nagyon jó a termékek fogadtatása, és a díjunk segít megnyerni a vevőket is.”

„Ez a termékcsoport segíti majd észak-amerikai üzletágunk növekedési stratégiáját”, tette hozzá Mózes Gabriella, az autólámpa üzletág igazgatója.

A Tungsram Nighthawk LED fényszórók fényereje jelentősen meghaladja halogén fényszórókét, élettartamuk pedig jóval hosszabb, eléri a 15 ezer órát. A termék amerikai autótulajdonosok számára ideális választás, ha LED-re akarnak váltani. A fényszórók színhőmérséklete 5600K, amely a napfényhez közeli fehér fényt jelent.

A Tungsram cégcsoportról

A Tungsram 2018 áprilisában magyarországi központú, innovatív, globális márkaként tért vissza a piacra a GE Lighting EMEAT fényforrásüzletágának és globális autólámpa ágazatának felvásárlásával. A csaknem 4000 alkalmazottat foglalkoztató vállalat termékeinek 95 százalékát exportálja, 110 nemzetközi piacon van jelen értékesítési hálózata révén. A prémium minőséget előállító, öt magyarországi gyárra és a velük együttműködő, 1600 beszállítóra és partnerre épülő, termelékeny ellátási lánc előnyt jelent napjaink piaci versenyében. A világpiacon prémium kategóriájú, európai világítástechnikai márkaként van jelen a Tungsram, amely Magyarországon tervez, fejleszt és gyárt, és indítja el új üzletágait az okos megoldások, a beltéri növénytermesztés, alkatrész- és komponensgyártás területén.

www.tungsram.com

Scroll To Top