A MOB meghosszabbította szerződését a Magyar Telekommal

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) újabb négy évvel meghosszabbította együttműködési megállapodását a Magyar Telekommal.                                                                                                                                                       

A telekommunikációs cég ezzel a MOB egyetlen platina fokozatú támogatója lett – jelentette be Borkai Zsolt MOB-elnök a szerződéskötés alkalmából rendezett hétfői sajtótájékoztatón. Borkai kérdésre válaszolva elmondta, a négyéves támogatás 240 millió forint értékű.
Hozzátette: a magyar sportnak szüksége van hasonló támogatásokra, hogy a 2016-os riói olimpián meg tudja ismételni a londoni sikereket.
Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy a vállalat már húsz éve a MOB partnere.
A sajtótájékoztatón adták át a MOB Média-díjait. Életműdíjat kapott Farkas József fotóriporter. MOB Média Nívódíjat vehetett át Bera Emese, a Kossuth Rádió szerkesztő-riportere, Gyuricza Róbert, az MTVA hírügynökségi sportszerkesztőségének vezetője, Vincze Attila, a Sport1 szerkesztője és Deák Zsigmond, a Magyar Nemzet újságírója. MOB Média Oklevél elismerést kapott Bálint Mátyás, a Nemzeti Sport újságírója, Vobeczky Zoltán, az MTVA szerkesztő-riportere, Fejér Balázs, a Lánchíd Rádió szerkesztő-riportere, Horváth Mariann, az Eurosport kommentátora és Csiszár Jenő, a Class FM tanácsadója, műsorvezetője.
Szintén ezúttal adták át a MOB Nők a Sportban Bizottság díjait. A díjazottak: Fábiánné Rozsnyói Katalin kajak-kenu edző (Életműdíj), Szűcs Veronika, a londoni olimpia női ökölvívó tornájának egyik vezetőbírója (Éves Teljesítményért Díj), Krajnyák Zsuzsanna többszörös paralimpiai érmes, világbajnok kerekesszékes vívó (különdíj) és Rózsa Csilla világranglista-vezető golfozó (junior díj).(MTI)

Scroll To Top