6 munka, melyet a saját íróasztala mögül is végezhet!

Az otthoni munkavégzés, ismertebb nevén home office, másfél éve még kevesek kiváltsága volt, viszont a pandémiás helyzet egyfajta melléktermékeként vált egyre inkább elfogadottabbá, így népszerűbbé is. Bár már korábban is jelen voltak, de mégis ezzel a folyamattal párhuzamosan jelentek meg, terjedtek el újfajta munkák.

A változásra nemcsak a munkahelyek, de a webáruházak is reagáltak, így az otthoni munkavégzéshez elengedhetetlen eszközök már nemcsak offline, de már online is sokkal nagyobb választékban érhetők el.

Social Media Manager 

Nagyon sok olyan szervezet van, amelynek szüksége van valakire a közösségi médiafiókok kezeléséhez, és egyesek akár azt is szeretnék, ha teljesen kidolgozná a közösségi média stratégiáját.

Blogger

A blogolás olcsó és könnyen megkezdhető. Lehet olyan egyszerű, mint amikor csak kedvenc zenéjéről vagy ételeiről ír és idővel még pénzt is kereshet vele a webhelyén. Csak ne feledje, hogy türelmesnek kell lennie, amikor saját blogját szeretné monetizálni.

Animátor

Ön művészi és kreatív egyéniség, aki képes animációkat és vizuális effektusokat létrehozni a televízióhoz, filmekhez, videojátékokhoz és más típusú médiához? Akkor otthon szabadúszó animátorként dolgozhat. Erre számos platform biztosít már lehetőséget, elég csak az Upworköt vagy a Fiverrt említeni.

Streamer

Valószínüleg kevesen hallottak még erről a kifejezésről és még annál is kevesebben gondolják, hogy mekkora a potenciál ebben. Nincs másra szükség, mint egy jó teljesítményű számítógépre, ahhoz tartozó kiegészítőkre, mint például egy kényelmes gamer szék és indulhat a közvetítés! Az e-sport már egy több milliárd dolláros iparággá nőtte ki magát, így ezen felbuzdulva egyre többen kezdték el online közvetíteni, ahogy a különböző videojátékokkal játszanak.

Grafikus Designer

Sok vállalkozásnak szüksége van valakire, aki megtervezi logóit, webhelyeit vagy vizuális hirdetéseit. Ha rendelkezik diplomával vagy képesítéssel ezen a területen, akkor kényelmes fizetést kereshet évente. Minél ügyesebb valaki, annál több ügyfélhez fog tudni eljutni, akár szájról szájra.

Fotós, Videós

Annak ellenére, hogy manapság mindenkinek van fényképezőgépe, mégis szükség van ilyen típusú szakemberekre, például olyan eseményekre, mint az esküvők. Képeit vagy szolgáltatásait, hasonlóan az animátori munkához, könnyen eladhatja.

Scroll To Top