Választás 2014 – Manninger Jenő (Fidesz-KDNP): a kistelepüléseken is szeretnénk segíteni

A számos helyi fejlesztésnek is köszönhető a választási eredmény, de a kisebb falvakban élőknek is több segítséget kell nyújtani – fogalmazta meg az MTI-nek a zalai 2. számú választókerület jelöltjeként induló Manninger Jenő (Fidesz-KDNP).

A voksok 96,59 százalékának feldolgozása alapján a szavazatok 49,55 százalékát elnyerő politikus, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke azt mondta: Keszthely-Hévíz térségében korábban is erős volt a Fidesz támogatottsága, de nagyon sok ember komoly munkája is ott van a sikeres szereplés mögött.
Úgy vélekedett, hogy a térségben megvalósult számos fejlesztésnek és a gyógyturisztikai sikereknek is köszönhető az eredmény, de hozzátette, hogy a kistelepüléseknek ugyanakkor több lehetőségre van szüksége. Az aprófalvas szerkezetű megye gondjait ismerve elmondta: az ország eredményeinek „a kisebb falvakba is el kell jutnia”, ott is segíteni kell az embereket.
A zalai 2. számú választókerületben Manninger Jenő mögött a második legtöbb szavazatot a Jobbik jelöltje gyűjtötte be, 24,31 százalékot, míg a harmadik helyen a baloldali összefogás indulója a voksok 19,42 százalékát kapta.(MTI)

Scroll To Top