Szabadtéri kapcsolatépítő nap coachok és KKV döntéshozók számára

Manapság kevés az olyan szabadtéri program, amelyre az üzleti szféra képviselőit invitálják. Június 29-én a Margitszigeten rendezik meg az első „Lendüljünk át együtt!” találkozót, ahol a színes programok és előadások mellett coachok és a vállalkozók találkozhatnak és beszélgethetnek egymással kötetlenül.

 

Az üzleti élet szereplői legtöbbször formális reggeliken, vacsorákon találkoznak egymással, esetleg tudásmegosztó napokon. A „Lendüljünk át együtt!” szabadtéri nap azt nyújtja, ami manapság ritka az üzleti életben: lazaságot, informális lehetőséget, szórakozást a kapcsolatépítés érdekében. A rendezvény keretében a gyakori kötött bemutatkozások, prezentációk helyett az üzletemberek, coachok időkorlát nélkül tudnak szabadon beszélgetni, így később akár közös projektek is születhetnek. „Két évtizedes üzleti tapasztalatommal úgy látom, hogy nagyon hiányzik ennek a világnak egy olyan program, ami az informális kapcsolatépítésről szól” – mondja Hajdó Anna, az esemény szervezője.

 

Mit kínál a „lendületes” nap?

 

A találkozó 10 órakor kezdődik a regisztrációval a Margitszigeti Petőfi Sándor Napközis Tábornál. Ezt követően Muhoray Róbert, business coach előadását hallgathatják meg a résztvevők a vállalkozók és a coachok szokásairól. A délután folyamán Dr. Czelleng Arnold, egyetemi tanár tart előadást a profi innovációról és az azt támogató szervezet működéséről, majd Pál Feri, a népszerű pap és mentálhigiénés szakember beszél a stresszről és a kommunikációról. A nap zárásaként az Albinoni Kamarazenekar zenél majd Zsigmond Balassa fizikus-zenész vezetésével. A programok között pedig az informális kapcsolatépítésé a főszerep, még közös, formabontó bringóhintózásra is van lehetőség, ami merőben eltér a formális üzleti találkozóktól. Az esemény lényege is ez, a “köztes terek” kihasználásával újfajta kapcsolatot kialakítani a cégvezetők vagy vállalkozók és coachok között.

 

Scroll To Top