Synergon tulajdonba került a Navigator és a Vilati.

A Synergon Informatika Nyrt. lezárta a Navigator Informatika Zrt. és az utóbbi 100 százalékos tulajdonában lévő Vilati Zrt. felvásárlására irányuló tranzakciót, amelynek révén tovább növelte piaci részesedését az infokommunikációs szektorban – jelentette be a társaság a BÉT honlapján szerdán.

A Synergon csoport mintegy 515 millió forint azonnali vételár fizetése mellett, mintegy egymilliárd forint összértékű tranzakció keretében vásárolta meg a Wallis Asset Management Zrt.-től a NAV-Invest Kft.-t, amely a Navigator Zrt. egyszemélyes tulajdonosa.
A Navigator ügyfelei részére egyedi igényekre szabott rendszermegoldásokat nyújt. Szolgáltatásai kiterjednek a felhőalapú megoldásokra, a beléptető- és speciális nyilvántartó rendszerekre, Microsoft rendszermegoldásokra, valamint virtualizációra is.
Jutasi Zoltán, a Synergon Informatika Nyrt. igazgatótanácsának elnöke a közlemény szerint kifejtette: az új leányvállalatban meglévő tudás, szakmai tapasztalat és széles ügyfélbázis jó alapot teremt a Synergon Holding IT outsourcing területének fejlesztéséhez, és a szinergikus hatások által lehetőséget biztosít a cégcsoport szolgáltatási portfóliójának még eredményesebb értékesítésére.(MTI)

Scroll To Top