Speciális ingatlan keresés egyszerűen

Amikor ingatlan vásárlásról van szó, a többség egyszerűen csak eladó házat, lakást, nyaralót, vagy telket keres. Azonban van egy szűkebb réteg, akiknek speciálisabb elképzeléseik vannak. Van például olyan, hogy valaki nem is csak egyszerű lakásra vágyik, hanem szeretne például egy új építésű lakást venni. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant keresőknek Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.

 

Egyszerű ingatlan keresési lehetőségek (menü használata)

Az ingatlan keresők többsége egyszerűen a fő menüpontokat használja ingatlan kereséskor. A legtöbben a településen és a kategórián kívül csak a maximum árat állítják be, pedig rengeteg egyéb keresési paraméter van, amivel lehetne szűkíteni a találati listát és ezzel csökkenteni az ingatlanok keresgélésével töltött időt.

 

Speciális keresési lehetőségek

A megveszLAK.hu főoldalán több, mint 25 különböző speciális keresési lehetőség linkje található, amik a speciális ingatlanra vágyók igényeit is ki tudja elégíteni, mint például az új építésű lakás Budapest oldal, ami a Budapest egész területén található lakásokat gyűjti össze.

 

Energiatakarékos ingatlanok

Július 13-án jelentette be a magyar kormány, hogy a rezsicsökkentést az átlag magyar háztartás fogyasztásának mértékéig tartja fenn. A növekvő világpiaci energiaárak miatt egyre fontosabb szempont az ingatlant keresők számára az ingatlanok korszerűsége és energiahatékonysága.

Az energiatakarékos ingatlanok keresését könnyíti meg a megveszLAK új fejlesztése, ami a maximum BB besorolású házakat és lakásokat gyűjti össze az otthont keresőknek. Az ingatlanok között tovább lehet szűkíteni a kínálatot aszerint, hogy valaki energiahatékony házat, vagy inkább lakást keres. Természetesen itt is van lehetőség a település kiválasztására és az ár megadására is.

 

Külföldi ingatlanok keresése

Egyre többen gondolkoznak Magyarországon azon, hogy szeretnének venni egy ingatlant külföldön, akár nyaralónak, vagy oda költözés céljából, vagy akár befektetésnek. A magyarországi ingatlan hirdetési portálokon jellemzően nem lehet hirdetni külföldi ingatlanokat. Ezen változtatott most az egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portál, a megveszLAK.hu.

2022 szeptember 14-étől a megveszLAK-on a külföldi ingatlanok egy teljesen önálló menüpontot kaptak (a menüpont az asztali böngészőben a menüsávon, a mobil böngészőkben a láblécben található).

 

Ha nem csak keresd az ingatlant

A megveszLAK.hu országos ingatlan hirdetési portálján az ingatlan hirdetés ingyen lehetséges a magánszemélyeknek! Nincsenek rejtett költségek. Magánszemélyek összesen 1db ingatlan hirdetést adhatnak fel. A hirdetéshez maximálisan 20 fotót lehet feltölteni minden egyéb plusz költség nélkül.

 

Konklúzió

A fentiekből is látszik, hogy a megveszLAK.hu az egyik legfelhasználóbarátabb országos ingatlan hirdetési portál, ahol az eladó és kiadó ingatlanokon kívül még cserélhető ingatlanok között is lehet böngészni. A portál népszerűségét mutatja, hogy az utóbbi 3 hónapban a hasonló portálok között a hatodik leglátogatottabb volt.

 

 

 

Scroll To Top