Minőségi termékekkel búcsúztatják az évet az Auchan vásárlói - Gazdasagportal.hu

Minőségi termékekkel búcsúztatják az évet az Auchan vásárlói

A szilveszteri asztal kapcsán sem spórolnak a minőségen a magyarok az Auchan tapasztalatai szerint. Sokan keresik a prémium minőségű sertéshús termékeket, de ebben az időszakban értékesítik az éves virsli mennyiség 20 százalékát és a hagyományok szerint jólétet ígérő lencse éves forgalmának fele is ilyenkor realizálódik. Az év végének közeledtével, novemberben és decemberben fogy a legtöbb bor és pezsgő az áruházláncnál.

Többen iszunk prémium borokat és pezsgőt
A hazai vásárlók egyre többször választanak különleges borokat és pezsgőket az áruházlánc adatai szerint. A minőségi termékek iránt megnövekedett igényt az Auchan kiváló magyar borvidékekről és francia, valamint olasz bor- és pezsgőrégiókból származó alkoholos italokkal elégíti ki. A több mint 1000 fajta bor és több száz pezsgőféle édes és prémium kategóriás száraz változatai mellett egyre népszerűbbek a vásárlók körében a champagne-ok is. Az Auchan széles tokaji aszú választékában magas minőségű sajátmárkás aszúkat és az aszúk csúcsát, aszúesszenciát is kínál. A borok díszdobozban, illetve borválogatásként is megvásárolhatók. A röviditalok kategóriájában a különböző whiskyk és keserűlikőrök kibővített választéka található decemberben a polcokon. Az alkoholt nem fogyasztóknak és a gyerekeknek szilveszter előtt sajátmárkás alkoholmentes pezsgőket és többféle ízben gyerekpezsgőket kínálnak.

Még mindig tarol a virsli és a lencse

A minőségi virslik iránti kereslet is egyértelműen növekszik az Auchan szerint, 2018 decemberében közel 450 tonna virsli értékesítésével számolnak, az ünnepi csúcsra pedig kibővített választékkal készülnek. Az igényeknek megfelelően idén is lesz új termék a kínálatban: az áruházláncnál például 90 százalékos hústartalmú, prémium hámozott sertésvirslit is lehet majd kapni. A legtöbbször egyébként bécsi és frankfurti virsli kerül a vásárlók kosarába, szintén népszerűek a különböző koktélvirslik és a juhbélbe töltött változatok. Mindezek mellett különleges ízesítésű termékek, például chilis virsli is lesz az Auchan áruházakban.

Lencséből az éves értékesített mennyiség fele fogy szilveszter előtt, és a kísérletező kedvű vásárlók új lencsés receptekkel és különleges alapanyagokkal, például a gyorsan és áztatás nélkül főzhető vöröslencsével dobhatják fel a hagyományos újévi menüt.
A szilveszterkor népszerű sertéshúsfélék közül a karaj és a darált húsok forgalma növekszik ebben az időszakban. A kínálat 8-10 százalékát az Auchan Háztáji Programjának prémium sertéshúsai teszik ki. A hidegkonyhai késztermékek is egyre kedveltebbek a vásárlók között. A kaszinótojás, tormás sonkatekercs és körözöttes sajttekercs mellett különböző majonézes saláták találhatók az áruházlánc kínálatában.

Az ünnepi ételek és italok mellett a dekorációt is beszerezhetjük az Auchanban

Az áruházlánc tapasztalatai szerint december végén sokan keresik a különböző partikellékeket és szívesen dekorálják a szilveszteri bulik helyszínét is, amelyhez az Auchan több színben szerpentint, lufit, konfettit és konfettiágyút, színes papírkalapokat, fejfedőket, parókákat, világító szemüvegeket, valamint különböző méretű trombitákat és papírsípokat kínál. A konyhai rendrakást leegyszerűsítő egyszerhasználatos papírtányérokból, pezsgőspoharakból és eldobható evőeszközökből is többféle mintájút találunk az áruházakban. A házi tűzijátékot pedig az Auchan áruházak parkolóiban lehet majd beszerezni.

Scroll To Top