Már 2,65 milliárd forint az Ötöslottón megnyerhető összeg

Az Ötöslottó története során tizenhat alkalommal vittek el 2 milliárd forint fölötti főnyereményt a legszerencsésebb játékosok. Akik most ikszelnek, nem csupán a 2,65 milliárd forint összegű várható főnyereményért játszanak, hanem még részt vehetnek az október 25-ig tartó különsorsolásos akcióban is.

 Októberhez két 13-as szám is kapcsolódik, hiszen ezen a játékhéten már 13 hete nem nyerte meg senki az Ötöslottó főnyereményt, valamint a játék történetének 13. legnagyobb nyereményét (2,189 milliárd forintot) pedig szintén októberben sorsolták ki.

 A hosszú hétvégén 2,65 milliárd forintot nyerhet az Ötöslottón az a szerencsés, aki mind az öt nyerőszámot eltalálja a kilencvenből, azonban nem csak emiatt érdemes játszani, hiszen október 25-éig tart a játék különsorsolásos akciója is. A Szerencsejáték Zrt. új reklámkampányának keretében szervezett akcióban az egy szelvényen minimum 1800 forint értékű Ötöslottó játékokkal a heti pénznyereményekért, míg a minimum 3000 forint értékű játékokkal a heti nyeremények mellett az akció extra nyereményéért, az Audi A5 Sportback autóért is pályázhatnak a játékosok.

 A Duna Televízión követhető SzerencseSzombat lottóshow fellépőjeként Pély Barna szórakoztatja a számhúzás nézőit, aki vallja, hogy a szerencse, a sors nagy szerepet játszik az életében. Az Artisjus-díjas zenészt 1999-ben a Hófehér Jaguár című szerzeményt is jegyző United együttes frontembereként ismerte meg a zeneszerető közönség.

 Ezen a hétvégén az Ötöslottó szelvények vásárlásánál érdemes figyelembe venni, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottózói október 23-án, pénteken zárva tartanak, ezért a játékosok aznap a társaság internetes fogadási rendszerében, az Okoslottó nevű mobilalkalmazással, SMS-ben vagy az ünnepnapokon is nyitva tartó értékesítőhelyeken adhatják fel játékaikat.

Scroll To Top