Lendítse fel vállalkozását, és dolgozzon hatékonyabban

vállalkozás

Nap mint nap több ezer vállalat keresi világszerte azokat a megoldásokat, amelyek egyszerűsítik az üzleti folyamatokat. Manapság egy könnyen kezelhető és számos előnnyel járó szoftver hőn áhított dolognak számít a vállalkozók körében. Szeretne új technológiát bevezetni és elérni a stratégiai célokat? Ismerj meg, hogyan kell ezt csinálni!

Válasszon megbízható partnert

Minden partnerkapcsolatnak a gördülékeny együttműködésen kell alapulnia, különösen akkor, ha olyan megoldások bevezetéséről van szó, amelyek újdonságot jelentenek a vállalkozók számára. Sajnos akár sikeres e-aláírási csomagot vagy e-archiválási szoftvert keres, elég gyakran megtörténik, hogy végül magára marad. Ezért olyan partnerre van szüksége, amely megbízható, támogató és képes mindig segíteni, amikor csak szüksége van rá.

Az Infinite IT Solutions olyan informatikai folyamatok fejlesztésére szakosodott vállalat, amelyek javítják a kulcsfontosságú üzleti tevékenységeket a vállalaton belül. Informatikai szakemberekből álló csapattal, továbbá erős piaci pozícióval és igazolt háttérrel rendelkezik a területen. Olyan nagyvállalatok számára kínálnak megfelelő megoldásokat, amelyek legalább 50 alkalmazottat foglalkoztatnak. További információkat a csapat küldetéséről a https://infinite-b2b.hu oldalon talál, ahol megismerheti ajánlatukat is.

Az Infinite főbb megoldásai

Ha a legjobbakkal szeretne dolgozni, mindenképpen fontolja meg az együttműködést az Infinite-tel. A vállalatot 2002-ben alapították informatikai szakemberek, hogy korszerű megoldásokat kínáljanak nagyvállalatok számára. Az Infinite egy megbízható partner, amely 2003-ban elnyerte Lengyelországban a Lublin Business Eagle címet, 2007-ben pedig megkapta a Quality International-díjat. Mit tartalmaz az ajánlat?

  • e-számlázási csomag – a világ számos országában ma már kötelező a digitális számlázás. Ezzel a csomaggal biztos lehet benne, hogy üzleti dokumentumainak mozgása gördülékeny, zavartalan és – ami a legfontosabb – a jogszabályoknak megfelelő;
  • e-aláírási csomag – a nagyvállalatoknál kulcskérdés, hogy bármilyen eszközről alá lehessen írni a dokumentumokat. Ez időt, pénzt és energiát takarít meg. Az e-aláírási csomaggal bármely üzleti iratot jóváhagyhat, illetve munkatársaival közösen kezelheti azt;
  • piactér csomag – azoknak a vezetőknek és képviselőknek készült, akik szeretnék automatizálni a kulcsfontosságú üzleti folyamatokat a kereskedelmi ágazatban. A Piactérrel könnyebben lehet rendeléseket leadni és kommunikálni a beszállítókkal és átvevőkkel, illetve gyorsabban lehet tájékoztatni a címzetteket;
  • e-archiválás – a dokumentumok sok vállalati helyet foglalhatnak az archiválás szempontjából. A szükséges papírok megkeresése időigényes lehet. Ezért az e-archiválás a tökéletes megoldás azoknak a nagyvállalatoknak, amelyek szeretnék leegyszerűsíteni a dokumentumok archiválásához kapcsolódó folyamatokat.

Melyek az előnyök az Ön számára?

Akár a banki, a kiskereskedelmi, a távközlési vagy más ágazatban dolgozik – e területek mindegyike gondosan megválasztott informatikai megoldásokat igényel a mindennapi tevékenység javításához. Az Infinite IT Solutions segítségével sikeresen irányíthatja vállalatát, egyszerűsítheti üzleti folyamatait, miközben megbízható és professzionális partnerként tekinthetnek Önre. Használja a speciálisan kifejlesztett megoldásokat, és lendítsen alkalmazottai termelékenységén, miközben időt és pénzt tekerít meg.

Scroll To Top