Lemondott Szekeres Imre jászsági MSZP-elnök

Facebook-oldalán jelentette be Szekeres Imre kedden, hogy lemondott a Magyar Szocialista Párt jászsági szervezetének vezetéséről.

Az Index hírportál által is közölt bejegyzés szerint azért döntött így, mert felelősnek tartja magát az eredménytelenségért. Mint írta: „a 800 ezer hiányzó szavazat nem magyarázható azzal, hogy lejtett a pálya, és azzal sem, hogy minden eszköz a kezükben volt az internet kivételével. Az MSZP ott tart, ahol négy éve”.
Szekeres Imre álláspontja szerint működőképes központi kampányszervezetre, politikai súllyal rendelkező megszólalókra lett volna szükség, és arra, hogy kormányképesnek tartsák őket. Hangsúlyozta: elvesztegették az elmúlt négy évet, ezalatt Mesterházy Attila volt az elnök, „övé a felelősség”.
A második Gyurcsány-, majd a Bajnai-kormány volt honvédelmi minisztere azt írta, új baloldali demokratikus pártot kell szervezni az MSZP bázisán, ez volt az MSZP jászsági vezetőinek véleménye. Ez teljesen más felfogást, megközelítést és eszközöket kíván az eddigieknél.     „Elengedhetetlen a magyar valóság megértése, és az állampolgárok millióinak megnyerése” – írta.(MTI)

Scroll To Top