Kiderült az új iPhone modell ára és a bemutató dátuma

Megtudtuk mikor mutatják be, mi a telefon neve, és milyen specifikációkkal várhatjuk!

A napokban jelentette be az Apple hivatalosan is az új okostelefonja bemutatójának pontos dátumát. Az nevezetes eseményt Szeptember 12.-én tartják Cupertinóban, Kaliforniában. Ekkor leplezik le a telefon külsejét, tulajdonságait és forgalmazói árát, tudtuk meg az újságíróknak küldött meghívókból.

Bár az Apple minden évben titkolja az új zászlóshajójának pontos elnevezését, a külföldön már gyártásba került iPhone tokok a napokban felfedte az igazságot. Hetek óra egyre több cég rukkol elő az új iPhone tartozékaival és ezek egytől egyik az iPhone 8 elnevezést használják, így ezt a forgalmazás megkezdésének közelsége miatt ténynek vehetjük.

A végleges specifikációkról először a gyárból kiszivárogtatott műszaki rajzok, tervek és az iPhone tokok árulkodtak, amit több külföldi hírportál és a Phonebox.hu is megerősített.

Készülék tulajdonságok és specifikáció:

Méretek és külső: Az új iPhone ismét növekedésen ment keresztül, az iPhone 7-nél nagyobb, az iPhone 7 Plus-nál kisebb külső méretekkel rendelkezik. Kijelzője azonban, a keret nélküli kialakításnak köszönhetően az átlagosnál nagyobbnak ígérkezik.

Kijelző: Az új iPhone 8 Retina érintőképernyője az egyik legfejlettebb OLED megjelenítő technológiát fogja alkalmazni, ami sokkal élénkebb színeket és tisztább képeket ígér az eddig használt kijelzőnél.

Kamera: Az új Dupla lencsés iSight hátsó kamerát függőlegesen helyezték el és 12 megapixeles felbontást tud majd. Különlegessége, hogy a két egymás alatt elhelyezkedő lencsének köszönhetően képesek leszünk a kép elkészülte után fókuszt váltani.

Tárhely és ár: Kártya függetlenül a legkisebb 64Gb tárhelyú modell 999$ lesz, a 256Gb-os modell 1099$, a legnagyobb 512Gb memóriájú változatért pedig 1199$-t kell majd fizetnünk. Ez magyarországi viszonylatban könnyen jelentheti azt, hogy a készülék ára 400 ezer forintról indul majd. Természetesen a szolgáltatói árak kedvezőbbek lesznek, azonban különböző előfizetésekkel csak novembertől vásárolhatjuk meg a készüléket.

Scroll To Top