Van egy kis spórolt pénze, vegyen Ferrari-t, megmutatjuk hogyan

ferrari-f12-sp-americaKeressünk olyan nagy múlttal rendelkező vállalatot, akiket mindenki ismer, és mindenütt ismernek. Dobjuk ki a találatokból azokat, akik már a tőzsdén vannak. Nézzük meg a találatokat. Nálam csupán egy cég maradt a kosárban, ez nem más, mint a Ferrari. Miért érdekes ez most nekünk? Azért, mert a Ferrari vezetősége úgy döntött, hogy pár hét múlva tőzsdére viszi a két lábon ágaskodó fekete lovat. Én első negyedévben minimálisan egy 20%-os hozammal számolok.

Ha további információra kíváncsi, ha érdekli, hogy mikor és hol megy tőzsdére a Ferrari, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

 
A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy konzultáljon szakértővel, tanulmányozza a kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat. A közölt elemzések, tanulmányok, piaci kommentek és véleménynyilvánítások kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak. Az oldalon és hírlevelekben szereplő hírek, adatok és információk a Solar Capital Zrt. és a GazdasagPortal.hu által megbízhatónak vélt forrásokból származnak, mindazonáltal a fentiekben foglaltakért az Solar Capital Markets Zrt. és a GazdasagPortal.hu nem vállal felelősséget.

Scroll To Top