Kereskedési ötlet: Részvényajánló – 2015.03.16

Az alábbi 2 részvény lehet érdekes szerintünk aktuális beszállással, na és itt a kávé, mint árupiaci termék. Nagyon rövid és egyszerű magyarázattal szemléltetem mire is gondoltunk!

The Walt Disney Company (DIS)

Megállíthatatlanul emelkedik a Walt Disney részvény, ami a korábbi eredményeket/filmeket tekintve nem is csoda. Hiszen a nagy sikert aratott szuperhős filmek (Vasember, Bosszuállók, Thor, stb) szintén a Disney pénztárcáját vastagítják. A Jégvarázs című animációs filmjük pedig az eddigi legnagyobb bevételt termelte az animációs kategóriában. Ehhez hozzávehetjük még, hogy szintén az ő bevételeit növeli majd az új Star Wars filmekre beülők száma, valamint a szuperhős filmek folytatásai. Összegezve tehát, nem véletlen a töretlen emelkedés, és nem várnánk, hogy ez a trend megfordulna.

20150316_wd

General Motors Company (GM)

Áttörte tavalyi ellenállását a General Motors részvény, így egy újabb nagyobb tér nyílhat meg a részvény előtt. Várakozásaink szerint 42 dollár közeli szintekre érhet el a részvény az elkövetkező hetekben optimális piaci körülmények között. A stoppot 37 dollár alá kicsivel érdemes kitenni

20150316_gm


Coffee

Technikai jellegű felpattanást várunk a kávé árfolyamában, melyhez szűk stoppot javasolnánk. A hosszú távú trendbe a brazil reál árfolyama még bezavarhat, azonban a duplamélypont érintése után egy kisebb fellélegzést várnánk az elmúlt hetek esései után.

20150316_kave

 
A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy konzultáljon szakértővel, tanulmányozza a kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat. A közölt elemzések, tanulmányok, piaci kommentek és véleménynyilvánítások kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak. Az oldalon és hírlevelekben szereplő hírek, adatok és információk a Solar Capital Zrt. és a StockPortal.hu által megbízhatónak vélt forrásokból származnak, mindazonáltal a fentiekben foglaltakért az Solar Capital Markets Zrt. és a StockPortal.hu nem vállal felelősséget.

Scroll To Top