Jótékonysággal egybekötött e-számlát népszerűsítő kampányt indít az MVM Partner

Az MVM Partner Zrt. a környezettudatos vállalati működés szellemében, valamint az elektronikus számla népszerűsítése érdekében 2015. szeptember 1. és 2015. november 30. között „Váltson e-számlára és száguldjon velünk!” elnevezéssel jótékonysággal egybekötött nyereményjátékot hirdet.

Az MVM Partner kampányának célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatos vállalati működésre, kiemelve a papírmentes iroda előnyeit. Környezetünket már kis odafigyeléssel, apró lépésekkel is kímélhetjük. E kis lépések sorába tartozik az elektronikus számlára történő áttérés, amely biztonságos, kényelmes, egyszerű, gyors, s mindenekelőtt díjmentes számlakezelési megoldást kínál a környezetükre odafigyelő vállalkozásoknak.

Azok a cégek, amelyek az MVM Partner kampánya keretében mondanak le a papíralapú számláról, és térnek át az elektronikus számlára, nemcsak ökológiai lábnyomukat csökkenthetik, de idén karácsonykor mosolyt varázsolhatnak több száz nehéz körülmények között élőgyermek arcára. Az MVM Partner ugyanis minden, 2015. szeptember 1. és 2015. november 30. között megvalósuló új e-számla regisztráció után egy karácsonyi díszbe öltöztetett földlabdás fenyőfát ajándékoz hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő gyermekekkel foglalkozó intézményeknek. A szerencsés ügyfelek továbbá részt vehetnek az MVM Partner Zrt.„e-verda” elnevezésű vezetéstechnikai rendezvényén és megnyerhetik a fődíjat, egy Tesla elektromos autó tesztvezetést is.

Az MVM Partner –ügyfelei kényelme érdekében –csatlakozott a Díjnet és az Elektronikus Számlaportál online számlakezelő rendszeréhez. Az e-számla – adattartalmát tekintve – megegyezik a papíralapú számlával. A e-számla elektronikus aláírással, valamint a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel ellátott, így megfelel az elektronikus számlára vonatkozó jogszabályban előírt követelményeknek. Ennek köszönhetően hivatalos ügyintézés esetén ugyanolyan értékű, mint papíralapú társa. Az elektronikus formában kiállított számla bemutatása az interneten történik; elkészültéről a rendszer e-mailben értesítést küld.

Scroll To Top