Jön a HubHub, Budapest legújabb co-working irodája

A HB Reavis nemzetközi ingatlanfejlesztő közösségi irodája, a HubHub év végéig megnyitja első magyarországi helyszínét. Az új szolgáltatás 2400 négyzetméteren, Budapest belvárosában a nyüzsgő a Király utcában kap helyet. A dizájnos co-working irodában a legkorszerűbb tér várja majd a ügyfeleket, ahol az oktatás, a tehetségek bevonzása és a közösségépítés is fontos szerepet kap.

 

A varsói, pozsonyi és prágai helyszínek után a budapesti irodanyitással a HubHub a teljes V4 régiót kiszolgálja. A HB Reavis koncepciója alapján készülő budapesti iroda megalkotásába a neves MádiLáncos Studio tervezőit és építészeit is bevonták, hogy egy olyan inspiráló munkakörnyezetet hozzanak létre, amely ideális egyszerre akár 300 szabadúszó, start-upper és vállalkozó számára is. Bárki bérelhet itt területet, egy asztaltól egészen a teljes irodáig, amely a hét minden napján 24 órában rendelkezésre áll.

 

Az ingatlanfejlesztési üzletág egyik legjelentősebb kihívása, hogy 25 éve folyamatosan változnak a munkahellyel és a munkahelyi kultúrával kapcsolatos elvárások. Éppen ezért indult el a HubHub jövőbe mutató irodáinak fejlesztése. Budapest legújabb közösségi irodája nemcsak a tágas terekről és az izgalmas berendezésről fog szólni, hanem arról, hogy ott az emberek ne csak egymás mellett dolgozzanak, hanem egy közösség tagjainak érezzék magukat. Különböző témákban tartanak majd előadássorozatokat, azzal a céllal, hogy a tagokat és a szélesebb közönséget is bevonják a közös gondolkodásba. Ehhez a helyi cégeket, egyetemeket és civilszervezeteket kérik fel partnerül.

 

A HubHub és a HB Reavis kapcsolatának köszönhetően az új közösségi tér abban is segíthet a vállalkozóknak és start-upoknak, hogy akár nagyobb cégek képviselőivel is megismerkedjenek egy kötetlenebb közegben a közösségépítő és oktatási programokon keresztül. Az új irodát az eddigi helyszínekhez hasonlóan kapcsolatépítésre és közösségépítésre is használják majd: Pozsonyban például fiatal művészeknek szerveznek megnyitókat és kiállításokat az épületben, míg Varsóban a város második legnagyobb üzleti negyedében való elhelyezkedésének köszönhetően az irodával szomszédos vállalatokkal szoros kapcsolatot alakítottak ki és közös rendezvényeket szerveznek. Minden bérlőnek egyedi belépése van a rendezvényekre, de sok közülük a nyitva áll más helyi tehetségek előtt is.

 

“Ha azt mondanánk, hogy a HubHub csak egy közösségi tér, azzal alábecsülnénk, hogy mi is valójában. Mert a HubHub nemcsak egy tér, hanem egy életérzés. Az a küldetésünk, hogy vezető európai közösséggondozási platformmá váljunk: hogy teljeskörű lehetőséget adjunk a tagoknak és a szélesebb vállalkozói körnek arra, hogy a közösségi irodának és az egyéb programoknak köszönhetően kapcsolatokat építsenek ki és kihasználják az egymásban rejlő lehetőségeket” – mondta Natalia Kiskova, a HubHub globális közösségi terekért felelős vezetője.

“Nemzetközi ingatlanfejlesztőként odafigyelünk arra, hogy a HB Reavis épületei hogyan hatnak az emberek életére. Akár az Agora Budapestről, akár más, általunk fejlesztett épületről beszélünk, nem kérdés, hogy a felhasználói élmény a munkánk legfontosabb része. A partnereinkre – bárhol is éljenek és bárkik is legyenek – emberként tekintünk, nem pedig üzleti célként. Nagyon örülök annak, hogy a HubHub mostantól itt Budapesten is aktív részese lesz majd ennek a víziónak, hiszen az ő céljuk is az, hogy az emberekből a legtöbbet hozzák ki” – nyilatkozta Jan Hübner, a HB Reavis Magyarország CEO-ja.

 

 

A HB Reavis Csoportról

A HB Reavis küldetése, hogy ingatlanmegoldásaink révén meghatározó élményekkel gazdagítsuk az emberek életét.

Fő fókuszban azok az emberek állnak, akik számára fejlesztéseink készülnek: célunk, hogy olyan nagyszabású teret hozzunk létre, amelyek növelik az ott dolgozók és a környéken lakók produktivitását és jó közérzetét. Integrált pán-európai fejlesztőként épületeink tervezését és kezelését is mi végezzük, emellett befektetéskezelőként is működünk, illetve co-working terek létrehozásával és üzemeltetésével is foglalkozunk. Jelenleg az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon tevékenykedünk, míg Németországban is keressük a fejlesztési lehetőségeket.

1993-as alapítása óta a HB Reavis több mint 1 millió négyzetméter kereskedelmi területet adott át. Fejlesztéseink összterülete meghaladja az 1,3 millió négyzetmétert, mintegy 7 milliárd euró bruttó bevétellel. Jelenleg nyolc projektünk van folyamatban 385 ezer négyzetméternyi bérbe adható területtel, 1,7 milliárd euró értékben. (Minden változásra alkalmas tényező, akárcsak az általános üzleti feltételek tervezés, jóváhagyás és szerkesztés alatt áll.)

Büszkék vagyunk, hogy 1,2 milliárd eurós tőkéjével és több mint 700 szakemberével a HB Reavis egyike Európa piacvezető ingatlanfejlesztőinek.

A fejlesztéseinkre jellemző minőség, fenntarthatóság és kiemelkedően magas színvonal eredményeként nemzetközi szinten több díjjal is elismerték munkánkat. Az AON Hewitt a „Lengyelország Legjobb Munkáltatója” címet ítélte oda vállalatunknak 2016-ban, a World Finance Awardson elnyertük a „2016 Legjobb Irodafejlesztője” díjat, a CEE Quality Awardson a HB Reavis lett „Közép-Kelet Európa Legjobb Fejlesztője 2017”, az Egyesült Királyságban a 2017-es Estates Gazette Awardson pedig az „Év Globális Ingatlanbefektetője” díjat.

Bővebb információért látogasson el a https://hbreavis.com/hu/ oldalra!

 

A HubHub-ról

A HubHub-ot, mely Pozsony, Varsó és Prága után 2018-ban Budapestre is megérkezik, a HB Reavis Group alapította 2016-ban. A HubHub több mint egy közösségi tér: egy életérzés, mely hasonló gondolkozású tehetségek széles köre számára alkotja meg a tökéletes környezetet, hogy nagyszerű és váratlan dolgok történjenek.

Olyan energetikus és dinamikus egyéniségek gyűjtőhelye a HubHub, ahol mindenki elszántan tesz a legfőbb közös célért, a fejlődésért. A HubHub energiákkal tölti meg a tereit, ezzel tagjai kezébe adja a siker kulcsát. Elősegíti a tagokban és a szélesebb közösségben rejlő lehetőségek maximalizálását, és edukációs programjaival fejleszti a tehetségüket.

A HubHub rendezvényeinek célja, hogy lehetőséget adjon a kapcsolatépítésre a potenciális partnerek, a kockázati tőkével foglalkozó szakemberek és befektetők számára. Ezzel összhangban minden támogatást és eszközt biztosít ahhoz, hogy a vállalkozások és az emberi kapcsolatok egy teljesen új szintre lépjenek.

Scroll To Top