Jobbik: Gyurcsány Ferenc csak a hazudozáshoz, a hazaáruláshoz és a nácizáshoz ért

A Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt miniszterelnök csak a hazudozáshoz, a hazaáruláshoz és a nácizáshoz ért.

Apáti István, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő ezt arra reagálva közölte szombaton az MTI-vel, hogy a volt kormányfő a DK kongresszusán létező problémának nevezte, hogy roma csoportok egymással, vagy nem roma csoportokkal kerülnek konfliktusba. Azt kérte, hogy a demokraták találják meg azt a nyelvet, amelyen jóhiszeműen és tisztességgel tudnak beszélni erről a konfliktusról, különben 2018-ban arról fognak beszélni, hogy a “neonáci Jobbik” miért esélyes az ország vezetésére. “Merjetek szembenézni vele, vagy az ördögé lesz Magyarország. Az ördögöt ma neonácizmusnak hívják, amelynek a képviselőjét Jobbiknak nevezik Magyarországon” – jelentette ki. A jobbikos képviselő primitív neonácizásnak nevezte Gyurcsány Ferenc mondatait és hozzátette: könnyű nácizni egy “zsidó családtól rekvirált medencés luxusvillából”.
Közölte továbbá: 2018-tól nemcsak a Jobbik kormányra kerülése, hanem a Fidesz által tudatosan elmulasztott elszámoltatás is fenyegeti a miniszterelnöksége idején elkövetett bűncselekmény gyanús ügyek miatt. (MTI)

Scroll To Top