Ingatlanbefektetés és 4* családi vakáció az Alpokban

Az osztrák Alpok a magyarok közkedvelt célpontja, ahol télen és nyáron egyaránt számos kiváló sportolási lehetőség és kiváló minőségű szolgáltatások kínálkoznak számukra. Az osztrák Alpok egyre népszerűbbek a magyar befektetők körében is, akik saját ingatlanra vágynak a gyönyörű vidékek közepén.

És kik is az alpesi ingatlanokba való magyar befektetők? Családok! Az üdülésüket a sajátjukban töltik, télen a karbantartott sípályákon síelni tanítják gyermekeiket, nyáron pedig kirándulnak a hegyekben, kerékpároznak, illetve élvezik a gyógyfürdők és wellness-központok kiváló szolgáltatásait. Amikor pedig az osztrák ingatlanukat nem használják, az turistáknak van kiadva.

4* PURE Resort Ehrwald – kiváló befektetés

 

Növekszik az alpesi ingatlanokba való befektetések iránti érdeklődés

Ezt a külföldi ingatlanok értékesítésére szakosodott Rellox társaság ügyvezetője is megerősítette. „A fő síszezon már javában zajlik, ami természetesen a magyar befektetők alpesi ingatlanok iránti növekvő érdeklődését tükrözi. Az egyik legnagyobb érdeklődés a 4* PURE Resort Ehrwald projekt iránt van, amely a Zugspitze gleccser lábánál fekszik.

Új építésű 4* apartmanok közvetlenül a gleccsernél

 

Új építésű apartmanok a gleccser közelében

Ez a 4*PURE Resort Ehrwald projekt az osztrák Zugspitz Arena területén fekszik, amely összesen 7 síterepet foglal magába, beleértve a gleccsert is. A projekt kiváló minőségű szolgáltatásokat, éttermet, fitnesztermet, wellness-központot és kültéri medencét kínál. Az ingatlanok már épülnek, várható befejezés 2019 augusztusára van tervezve. Az ingatlanok személyes tulajdonba kerülnek értékesítésre, azonban a területrendezési terv szerint részleges saját használatra és további bérbeadásra vannak tervezve. „ Ez a koncepció lehetővé teszi az ingatlan ÁFA nélküli megvételét, ezzel a befektető 20%-ot takarít meg – az ingatlan vételárából számítva. Az árak nettó 312 500 eurótól kezdődnek,” tette hozzá a Rellox társaság ügyvezetője, amely a 4* PURE Resort Ehrwald kizárólagos értékesítője Magyarországon.

Az Ön második otthona az Alpokban – befektetés és valóra vált álom

 

Globális trend – saját használat és további bérbeadás kombinációja

Az Ehrwald falujában fekvő projekt követi a globális trendet – saját használat és további bérbeadás kombinációjára épülő második otthon. „Az apartmanok tulajdonosai néhány hétig a saját alpesi ingatlanukba üdülnek, az év további részében pedig bérbeadásból származó jövedelmet realizálnak. A legtöbb magyar ügyfelünk számára ez egy ideális befektetési lehetőség. Természetesen a tulajdonos számára biztosítva van az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatás. Az osztrák alpesi ingatlan egy stabil ingatlanszegmens – hosszú távú mérsékelt árnövekedéssel és jó likviditással.”

 

A magyar befektetők megerősítik: pár hét elegendő számunkra az Alpokban, az év hátralévő részében kiadjuk az ingatlant. M.K visszaemlékezett az osztrák alpesi ingatlanbefektetésük kezdetére: „Családunk néhány évvel ezelőtt vásárolt egy régebbi apartmant Ausztriában, de hamarosan rájöttünk arra, hogy az ingatlanban csak pár hetet töltünk el az év folyamán. Gondok voltak az ingatlan további bérbeadásával is, így azt végül eladtuk, és vásároltunk egy komplexumban fekvő új építésű ingatlant, ahol minden be van állítva – az ingatlan további bérbeadása, kezelése, takarítása, kulcsok átadása, szóval minden. Az apartmanba egy hetet töltünk télen és két hetet nyáron, számunkra elég. Az év többi részében egy beállított irodán keresztül kiadjuk az ingatlant, amely mindenről gondoskodik. Számunkra ez egy optimális megoldás.”

 

www.rellox.hu

 

 

 

Scroll To Top