Hét új magyar vállalat csatlakozott a BÉT Elite programjához - Gazdasagportal.hu

Hét új magyar vállalat csatlakozott a BÉT Elite programjához

Újabb hét hazai cég kezdte meg a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) együttműködésében megvalósuló, a középvállalkozások szintlépését elősegítő, nemzetközi vállalkozásfejlesztési képzést, az Elite programot.

A BÉT MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye szerint az új vállalkozásokkal együtt az Elite International csoporton belül 24 magyar cég veszi igénybe a nemzetközi best practice-ek átadására és a hazai sajátosságok megismerésére egyaránt alkalmas, világszinten 42 országból és 36 szektorból több mint 1100 vállalatot jegyző vállalkozásfejlesztési programot.
A korábban csatlakozott vállalkozásokhoz hasonlóan az újonnan belépő cégek tevékenysége is szerteágazó, egyebek közt az agrár- és élelmiszeripart, az információ- és kommunikációtechnológiát, az ipari termékek és szolgáltatások szektorát, valamint az ingatlan- és építőipart képviselik.

A BÉT az Elite Program elindításával nemcsak nemzetközi példákon és módszereken keresztül biztosít friss, naprakész és gyakorlat-orientált tudást a résztvevő cégek számára, hanem kiegészítő magyar modulok révén a Magyarországra jellemző sajátosságokra is felkészítik őket, például a befektetők elvárásai, a piaci környezet, az adózás vagy a jogi ismeretek vonatkozásában.
A BÉT az alkalmas vállalatok számára költségtérítést biztosít európai uniós pályázati forrásból. A BÉT, együttműködésben többek között az UniCredit Bankkal, a Budapest Bankkal, valamint a CIB Bankkal, rendszeresen tartott előadásokat az érdeklődő vállalkozások számára az Elite program jelentkezési időszakában.
Az érdeklődés nagy a program iránt, idén ősszel indul majd újabb csoport, ahová már fogadja a BÉT a jelentkezéseket.
Az újonnan csatlakozó vállalatok: a CoreComm SI Kft, a Kométa 99 Zrt., az ELME Automatika Kft., a Via Bérautó Kft., a Somogyi Elektronic Kft., a Gulyás Tüzép – GSV Kft. és a Mortoff Kft.(MTI)

Scroll To Top