Google tudásbázis Budapesten reklámszakemberek képzésére

A közép-kelet-európai régióban elsőként Budapesten létesített reklámszakemberek képzésére oktatóközpontot a Google.

A legmodernebb technikával felszerelt Google Ground tudásbázis a nyolcadik kerületben egy felújított épületben kapott otthont.
A Google honlapján található információk szerint központ képzési programjain résztvevő magyarországi vállalkozások, startupok, diákok és reklámszakemberek a hatékony online kommunikáció és marketing Google által kidolgozott egyedi technikáját sajátíthatják el kezdő és haladó szinten.
Az épületben egy év alatt 150 ingyenes képzést tartanak, ezeken összesen közel 3000-en vehetnek részt. A tanfolyamon szerzett ismeretekkel látható, mérhető és azonnali, kézzel fogható eredményt generálhatnak vállalataik számára a magyarországi vállalkozások, startupok.
Az oktatóközpont nyitva áll az egyetemi hallgatók előtt is. A hallgatók egy elméleti és gyakorlati képzést is magában foglaló gyakornoki program keretében sajátítatja el az online marketing alapfogásait a marketing stratégia tervezésétől kezdve az online kampányok lebonyolításán át egészen a Google AdWords és Google Analytics szolgáltatások leghatékonyabb alkalmazásáig.
A képzési programot sikerrel befejező hallgatók Google minősítést kapnak az elsajátított ismeretekről.(MTI)

Scroll To Top