Elindult az idei Év Biztosítója szavazás

Immáron harmadik alkalommal lehet szavazni az Év Biztosítójára. Az ügyfelek szavazatai alapján kiadásra kerülő közhasznú díj reklámoktól mentes valós értékelést ad a hazai biztosítókról. Az előző években több alkalommal is meglepő végeredmény született, mivel kisebb biztosítók végeztek az élen.

Elindult és közel egy hónapig tart az „Év Biztosítója 2014 Díj” szavazása. A díj célja, hogy az ügyfelek valós tapasztalataik alapján értékeljék a biztosítóikat és a jövőben a biztosítót választó ügyfelek a nyertes társaságokat részesítsék előnyben. Az Origo, a Startlap, valamint a Superbrands Magyarország által támogatott, október 20-án záruló idei szavazáson az előző évekhez hasonlóan 1-től 10-ig értékelhetik az ügyfelek biztosítóikat. A szavazók idén is Szolgáltatás és Kárrendezés kategóriákban mondhatják el véleményüket a www.evbiztositoja.hu oldalon.

Az „Év Biztosítója” az egyetlen olyan díj, ahol a biztosítókról nem választott zsűri vagy nagyvállalat, hanem az Interneten keresztül szavazó, valós tapasztalattal bíró károsultak és biztosítottak mondhatják el mindenkori véleményüket – ezzel segítve más ügyfelek biztosítóválasztását.

Szavazni és a korábbi évek eredményeit megtekinteni a www.evbiztositoja.hu oldalon lehet.

Scroll To Top