Elindult a BTMT Token nyilvános értékesítése

Elindult a BTMT Token nyilvános értékesítése

2023 November 1. – A BITmarkets kriptotőzsde bejelentette natív platform tokenjének, a BTMT-nek nyilvános értékesítését, amely 2023. november elején kezdődik. A BTMT teljes készlete a bevezetéskor 300 millió token, míg a nyilvános értékesítésre szánt allokáció 60 millió tokent (azaz a teljes készlet 20%-át) tesz ki. A kezdeti árat 1 BTMT = 0,166 MATIC-ban határozták meg, és a nyilvános értékesítés során a token ára lineárisan emelkedni fog, hogy elérje az 1 BTMT = 0,200 MATIC értéket.

„A beépített deflációs mechanizmussal a token végső kínálata 200 millióra fog csökkenni. Az égési folyamat által egyre vonzóbb lesz az ára. Az előértékesítést követően a tokenek értéke várhatóan emelkedni fog az esetleges tőzsdei bevezetésig, amelyre várhatóan jövőre kerül sor” – mondta Peter Sumer, a BITmarkets vezérigazgatója, majd hozzátette: „A tokenértékesítésből származó pénzeszközök nagy részét további növekedésre, a platform optimalizálására, marketingre és akvizíciókra tervezzük fordítani.”

A BITmarkets Token (BTMT) egy natív tőzsdei token, amely kriptopénz-kereskedelmi előnyöket kínál a tulajdonosainak. Többek között jelentősen alacsonyabb díjakat, valamint exkluzív támogatást és tanácsadást egy dedikált szakértői csapattól. Emellett a BTMT vásárlása támogatja az ESG-projekteket (Environmental, Social, and corporate Governance = társadalmilag felelős és fenntartható pénzügyek), és a token tulajdonosai részt vehetnek azok kiválasztásában.

A BITmarkets egy kriptovaluta tőzsde, amely non-stop, 0-24 támogatást kínál 15 nyelven. A kereskedők azonnali kereskedést folytathatnak több mint 150 kriptovalutával, valamint egyedi futures (határidős) opciókkal kereskedhetnek. További információért keresse fel a bitmarkets.com/hu webhelyet!

 

Elérhetőségek:

support@bitmarkets.com

marketing@bitmarkets.com

A BITmarkets Spot Trading szolgáltatásait az UAB BITmarkets nyújtja, amely egy engedélyezett virtuális valuta tőszde és letétkezelő virtuális valuta tárca üzemeltető Litvániában. Az UAB BITmarkets a következő engedélyszám alatt működik: 306062346. A litván Pénzügyi Bűncselekmények Nyomozó Szolgálata felügyeli és a BITmarkets védjegy alatt működik.

Scroll To Top