Életbiztosítás kalkulátor 2019-es adatok alapján

Rendkívül felhasználóbarát ez az életbiztosítás kalkulátor. Az életbiztosítás.com weboldalon megtalálható kalkulátort nagyon sokan kedvelik. Egyre népszerűbb az ügyfelek körében, hiszen pár adat megadása után nagyon pontosan kidobja a rendszer a szükséges információkat, amelyek alapján már gyerekjáték eldönteni, hogy melyik biztosítást érdemesebb megkötni.

 

A csúszkákkal és a gombokkal nagyon gyorsan be lehet állítani az információkat, amelyek alapján majd dolgozni fog a kereső. A kereső az ügyfelek által megadott szempontok szerint rangsorolja is a kereséseket, így azokat sorolja előre, amelyeket talán sokkal észszerűbb lenne igénybe venni. A kalkulátor kidobja a biztosító nevét, a biztosítás elnevezését, a hozamszintet, a rugalmasságot, a TKM mutatót, a havi járadék összegét, a lejárati összeget, a terméknek a népszerűségét és magának a terméknek pár előnyét. A hozamszintből meg tudjuk állapítani, hogy adott termék a többi termékhez képest az elmúlt időszakban hogyan teljesített. Minél magasabb a hozamszint annyival több hozamot biztosít a termék. A rugalmasság megmutatja, hogy az ügyfeleknek mekkora szabadságot nyújt ez a biztosítás, ha a díjfizetésről vagy a visszavásárlásról van szó. A TKM a teljes költségmutató, ami nagyban hasonlít a hitelek esetén már jól ismert THM-hez. Ez a mutató jelzi, hogy legalább és legfeljebb mekkora részét teszik ki majd a költségek az életbiztosításnak.

 

Ha tovább nézzük az információkat, akkor itt láthatjuk a havi járadék összegét, amelyet majd a lejárat után fog részünkre fizetni a biztosító és láthatjuk az összesített lejárati összeget is. A lejárati összeg az az összeg, amelyet a biztosítás tartama alatt össze tudunk gyűjteni. A kalkulátorba lehetőségünk nyílik azonnal kapcsolatba lépni az ügyintézőkkel, ha az „érdekel az ajánlat” gombra kattintunk. Az eletbiztositas.com oldalon lehetőség nyílik arra is hogy szakértő segítségét kérjük. Ha erre a gombra kattintunk, akkor nagyon rövid időn belül felveszik velünk a kapcsolatot telefonon amennyiben azt megadjuk az űrlap kitöltése során.

 

Scroll To Top