Csaknem 200 kiállító a WAMP karácsonyi vásárán

Csaknem 200 kiállító az ünnepre készült ruhákkal, kiegészítőkkel, ékszerekkel és használati tárgyakkal, valamint gasztro termékekkel és növényekkel is várja az érdeklődőket a WAMP karácsonyi vásárán vasárnap, a Millenáris parkban.

Decemberben három alkalommal lesz WAMP karácsonyi vásár, a kiállítók nagy száma miatt a B csarnok galériáját is megnyitják az érdeklődők előtt – olvasható a szervezők MTI-hez elküldött ajánlójában.
Az idei első decemberi eseményre két kiállító is különleges installációval készül: a fiatal tervezőket tömörítő wonderLAB egy saját showroomot rendez be, míg a Printa két minigalériájában grafikákat, nyomatokat és a WAMP-on kiállító képzőművészek munkáit mutatja be.
A Cerkabella Kiadó újdonsági közül Böszörményi Gyula Lopotnyik című meséjével, a Pukkancs utca lakói történetével ismerkedhetnek meg a gyerekek. Emellett a Paulovkin Boglárka grafikus által illusztrált Egyszervolt… című, klasszikus és kortárs meséket tartalmazó meseantológiát mutatják be, a Csimota Kiadótól.
A Rafael Biro finom, néhol csipkével kiegészített koktélruháival, Judit Takács legújabb, Coded Patterns elnevezésű, morzejelekkel dekorált táskakollekciójával várja a divatrajongókat.
A fiatalabb korosztálynak ajánlják a szervezők az EOSinE legújabb, speciális kikészítésű bőr hátizsákjait és ékszereit. Akik pedig lazább öltözékre vágynak, azok az Art On Me ruhái, tunikái, és a Camou budapesti fotókkal printelt leggingjei közül válogathatnak. De Tóth Andrej grafikáival díszített, molinóból készült táskákat és pénztárcákat is kínálnak az érdeklődőknek.
Franta Ági függőlámpáival, a Lantos Judit Kerámia rózsaszín és finom szürke étkészleteivel, tálkáival és más porcelán tárgyakkal lesz ott vásáron, míg az NK dizájn vágódeszkáit mutatja be.
A Petite Planet csapata a japán kokedama szerint készített növényeket, valamint asztalra tehető, mohával borított, úgynevezett wabi labdákat kínál az érdeklődőknek.
Mint írják, a kokedama egy kevésbé ismert növénytartási forma, amely nagy hagyományokkal rendelkezik a japán kertészek körében.
A gasztrokiállítók közül az EndREMEK saját készítésű ibolya, kökény és diólevél szörpjeit, valamint a Chabo saját termesztésű halapeno paprikás, erős krémjeit és savanyított finomságait kóstolhatják meg az érdeklődők. A Floq új ízesítésű vajaskekszeiből és a NapHold Teaház illatos teáiból is válogathatnak az érdeklődők. A vásáron debütál a gyógyító szappancsalád, a Szőke szappan is – írták a tájékoztatóban.
(MTI)

Scroll To Top