Budapest legjobbjai között a JTB Hungary

24. alkalommal rendezték meg a Best of Budapest & Hungary Díjátadó Gálát, ahol a finom ételek és szórakoztató programok mellett átadták a Budapest legjobbjainak járó elismeréseket. A „Best Travel Services” kategória idei győztese a céges utaztatásra szakosodott JTB Hungary lett.

Mintegy 500 fő vett részt március 25-én a Best of Budapest & Hungary 2017 díjátadó gálán. A Best of Budapest & Hungary egy független minősítési rendszer, amit a Budapest Week Publishing alapított 24 éve azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a legjobb hazai vendéglátókra, szállodákra és egyéb szolgáltatókra. A nyertesek listája szavazással dől el, amelynek során a kiadó olvasói, üzleti partnerei és bizottsági tagjai voksolhatnak a résztvevő vállalatokra. A Legjobb Utazási Szolgáltatások kategóriában idén az 1912-ben alapított japán JTB Group (Japan Travel Bureau) hazai kirendeltségére, a JTB Hungary-re érkezett a legtöbb szavazat.

 

 

Az ünnepségen Simon Karolina, a JTB Hungary kiutaztatási vezetője vette át a rangos elismerést: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy irodánk elnyerte a Legjobb Utazási Szolgáltatások minősítést, ami azt igazolja számunkra, hogy utasaink és a szakma elismerik munkánkat, szolgáltatásainkat. Munkatársaimmal együtt a továbbiakban is azon dolgozunk majd, hogy innovatív szolgáltatásokat és a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk azoknak, akik utazási partnerüknek a JTB Hungary-t választják.”

 

 

 

___________________________

A JTB Hungary-ről

A JTB Hungary kiutazási osztályát 2004-ben nyitották meg, amely hazai kiutaztatási piac egyik vezető, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező utazási vállalkozása. A cég tulajdonosa a japán JTB Group (Japan Travel Bureau) európai leányvállalata, amely 1912-ben alakult, és napjainkra a világ egyik legkiterjedtebb hálózatával rendelkezik: 27 000 alkalmazottal, 370 értékesítési irodával és 1 000 viszonteladó ügynökséggel büszkélkedhet, és évente több mint 2,5 millió ügyfél utazását szervezi. Az utazási iroda egyénileg szervezett utaktól kezdve, a csoportos körutazásokon keresztül, az üzleti utaztatásig és incentive programokig kínálja szolgáltatásait. A JTB Hungary egyik speciális márkája a Japánspecialista, amely Japánnal kapcsolatos csoportos és egyéni utazásokat értékesít.

További információ: http://www.jtbhungary.com, http://www.japanspecialista.hu

Scroll To Top