Áprilisra tervezi éves közgyűlését a Magyar Telekom

A Magyar Telekom Nyrt. április 16-án tartaná meg éves közgyűlését, ha a járványhelyzet lehetővé teszi – közölte a cég a tőzsde honlapján pénteken.

A cég felidézte: a jelenlegi kormányrendelet alapján a közgyűlés személyes részvétellel nem tartható meg és a közgyűlés napirendjén szereplő kérdésekben az igazgatósága fog dönteni. Folyamatosan figyelemmel kísérik a járványügyi helyzet alakulását, a vonatkozó jogszabályokat, hatósági döntéseket és kommunikációt, amelyek érinthetik a közgyűlést, és kellő időben fogja tájékoztatni a részvényeseit a közgyűléssel kapcsolatos egyéb információkról – írták.
Amennyiben a rendelet a közgyűlés napján már nincs hatályban és nincs más a közgyűlés megtartását korlátozó vagy kizáró jogszabályi rendelkezés, úgy arra személyes részvétellel kerül sor egészségvédelmi intézkedések mellett.

A tervezett napirend szerint jóváhagyják a Telekom Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerinti 2020. évi konszolidált éves beszámolóját, és dönthetnek az alaptőke leszállításáról is.(MTI)

Scroll To Top