A távmunka legnagyobb előnyei és hátrányai (kérdőívek alapján)

Lassan véget ér az év, és hihetetlenül eseménydúsra sikeredett, ezért érdemes visszaemlékeznünk arra, hogy mennyi minden változott ilyen rövid idő alatt.

A legfontosabb esemény kétségtelenül a koronavírus járvány kialakulása volt, amely közvetve vagy közvetlenül minden ember életére hatással van.

A jelenlegi helyzet például sok ember megélhetését veszélyezteti gazdasági értelemben, ezért a támogatásra szorulók száma folyamatosan nő. Mindeközben pedig egyre nagyobb számban szedi áldozatait a pandémia.

De fontos és érdemes kiemelni a jelenlegi helyzet egyik pozitívumát is: a home office térnyerését.

Néhány évtizeddel ezelőtt elképzelhetetlennek tűnt, hogy az emberek otthonról dolgozzanak.

Nagyanyáink és nagyapáink idején még a számítógépek is gyerekcipőben jártak, az internet pedig még csak néhány álmodozó fejében létezett.

Mára azonban minden megváltozott, amit jól szemléltet az is, hogy rengeteg olyan pozíció vált elérhetővé a munkapiacon, ami nem köti helyhez az embereket.

De vajon mit érdemes tudni a távmunkáról, és melyek a legnagyobb előnyei és hátrányai?

Nem számít, hogy még csak kacérkodsz a gondolattal, vagy már jelenleg is otthonról dolgozol – ebben a képes ábrában biztosan fogsz találni valami érdekeset.

A tartalmat és vele együtt az érdekes adatokat a Kávéfolt webshopnak köszönhetjük, akik személyes érdekeltségüknek hála folyamatosan monitorozzák, hogy miként változnak az irodai trendek és szokások.

Scroll To Top