3 szempont, amit mindenképp figyelembe kell venni őrkonténer kiválasztása során

Építkezési területek, és különböző épületek őrzése szinte minden esetben 24 órás jelenlétet igényel. A felügyeletet ellátó személyek elhelyezése többé nem kell kényszermegoldás legyen! Teljes értékű munkahely biztosítható számukra rendkívül egyszerű és költséghatékony módon. A tökéletes őrkonténer kiválasztása azonban korántsem olyan egyszerű feladat, mivel több szempontot is figyelembe kell venni. Megmutatjuk mi az a 3 tényező, amit, ha szem előtt tartasz, biztosan nem fogsz mellé.

A megfelelő méret kiválasztása

Természetesen erre a kérdésre nem létezik egy általános meghatározás, mivel nagy mértékben függ különböző tényezőktől. A biztonsági őr számára kialakított konténer esetében figyelembe kell venni, hogy hány ember kell elférjen benne és hogy milyen típusú műszakot fognak ellátni.
A legkisebb méretű (205×205 cm) konténerek remek választás lehet parkolószolgálti, kapuőri, vagy éppen sorompókezelői szolgálatok ellátására. Ezekben a munkakörökben ugyanis általában egyszerre csak egy dolgozó szükséges.
Nagyobb méretre akkor lehet szükség, ha kifejezetten hosszú műszakot kell ellásson egy személy, ugyanis ilyen esetekben biztosítani szükséges a pihenésre alkalmas fekhelyet is.
Továbbá nagyobb méretű őrkonténerek esetén már WC és mosdókagyló is elhelyezésre kerülhet, így nem szükséges elhagyni a helyét az ügyletet végző személynek.

Kellő technikai felszereltség

Manapság az elektromos áram kialakítása már elengedhetetlen feltétel. Legyen szó egy olyan helyiségről, ahol csupán néhány órát tartózkodnak, vagy olyanról, amit egész nap igénybe vesznek.
A mobil konténerek esetében sincs ez másképp, hiszen fontos szempont, hogy megoldható legyen az elektromos eszközök töltése, akár használható legyen egy vízforraló, vagy egyéb elektromos eszköz.
Abban az esetben, ha az őrkonténerben már adminisztratív feladatokat is el kell látni, akkor egyenesen kötelező szempont, hiszen a feladatok elvégzése szükségessé teszi. Ezért mindenképp olyan konténert kell választani, ami bővíthető elektromos dugaljakkal és esetleg LED világítással érkeznek.

Könnyű áthelyezhetőség

Akár az őrkonténer bérléséről vagy megvásárlásáról van szó, a mobilitás nagyon fontos szempont. Ugyanis használata során sűrűn előfordulhat, hogy csak átmenetileg van szükség rájuk egy adott helyen. Építkezések esetén, rendezvényeken vagy idénymunkákon könnyen szállítható kell legyen. Így egy rendkívül egyszerű és időtakarékos megoldássá válhat.
Masszív szerkezetüknek köszönhetően, és amiért nem szükséges hozzájuk telepítési engedély, ezek az eszközök könnyen áthelyezhetők egyik helyről a másikra.

Scroll To Top