Még egy dolog amiben az OTP a legjobb a régiónkban

Az OTP újra a régió legjobb privát banki szolgáltatója lett.  A közép- és kelet-európai régióban az OTP lett a legjobb privát banki szolgáltató, a The Banker című nemzetközi pénzügyi szaklap harmadik alkalommal ítélte a pénzintézetnek ezt az elismerést – közölte az OTP az MTI-vel.

A bank privát banking üzletága idén első alkalommal egy másik díjat, a Legjobb Privát Banki szolgáltató Magyarországon elnevezésű elismerést is elnyerte, a győzteseket a bírálók több mint 100 privát banki szolgáltató közül választották ki.
A pénzintézet közleménye szerint az OTP Private Banking 19 ezer magyarországi ügyfele 800 milliárd forint feletti vagyonát kezeli. Az idei év eddig eltelt időszakában az ügyfélszám és a kezelt vagyon is jelentősen nőtt: előbbi 3, míg utóbbi 11 százalék felett emelkedett. A leánybankok PB üzletágaival együtt az ügyfelek száma eléri a 47 ezret, a teljes kezelt vagyon pedig  a 4 milliárd eurót.
A közlemény szerint az elismerés odaítélésekor részletesen elemezték az egyes bankok pénzügyi teljesítményét, állomány bővülését, piaci részesedésének alakulását, a hatékonysági mutatók alakulásával, illetve az üzletmenet fenntarthatóságával együtt.(MTI)

Scroll To Top