ingyenes webstatisztika
Home / Belföld / Gazdaság / A megújult Nagyvázsony

A megújult Nagyvázsony

Nagyvázsony történelmi léptékű támogatással kezdte meg több épületének korszerűsítését 2015-ben. A 147 173 203 forintos vissza nem térítendő, európai uniós támogatás a falu eddigi legjelentősebb pályázati eredménye. A projekt a KEOP-2015-5.7.0 Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése projekt keretében valósult meg.

A programot az idei évi Szent Mihály napon jelentették be. A fejlesztések között több intézmény is helyet kapott, mint az általános iskola és az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér lapostetejének hő- és vízszigetelése, az Egészségház, a Kisiskola, a Tűzoltószertár, a nemesleányfalui “Elosztó” külső homlokzati nyílászáróinak cseréje és külső szigetelése, valamint megújult a Községháza homlokzata, a Mesevár Óvoda és Bölcsőde fel nem újított épületszárnya továbbá valamennyi érintett ingatlan födémszigetelése.

A beruházások 2015 decemberében befejeződtek, így Nagyvázsony lakói a 2016-os évet már a sokkal korszerűbb és modern technikával felújított épületekkel kezdhetik meg. A beruházás hozzásegíti a községet, hogy az eddiginél is vonzóbb legyen a turisták számára és még élhetőbb környezetet biztosítson a lakosoknak.

640x40_feher
640x40_feher
80x1000_feher
80x1000_feher
640x40_feher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook

Köszöntünk a GazdasagPortal.hu portálon