Várhatóan márciustól publikál előrejelzéseket a Dominium Vini Academy Gazdaságkutató Központ

A tervek szerint januárban kezdi meg működését a Dominium Vini Academy Oktatási és Gazdaságkutató Központ, előrejelzéseket várhatóan márciustól publikálnak majd – tájékoztatta Palotás János, a központ vezetője a létesítmény átadását megelőzően MTI-t pénteken.

Az államilag is bejegyzett új felnőttképzési intézményben – amelyet a Dominium Vini Borklub – Üzleti Klub hívott életre, jövő tavasszal indul a képzés – mondta.
Közlése szerint a felnőttképzési központ és a gazdaságkutató intézetben a világ egyik oktatásfejlesztési innovációs csúcstechnológiáját bemutató digitális oktatóterem kapott helyet, amely a Samsung szöuli látogatóközpontjának nevezetessége, az ott bemutatott 10-15 innovációs projekt egyike. A beruházás értéke több tízmillió forint, amely kizárólag az eszközparkot jelenti, mert az ingatlan saját tulajdonú – mondta.
Az üzleti klubnak 800 tagja van, közöttük 200 cég, melyek többsége önálló, nemzetközi kitekintésű professzionális gazdaságelemző részleggel rendelkezik. Közöttük van például az OTP Bank, a Generali Biztosító, az Union Biztosító, a Codex Tőzsdeügynökség, a CIG Biztosító, a Vodafone, a Mapei vagy a Saint-Gobain.
A gazdaságkutató központ a cégek szakmai elemzéseinek szintézisét kívánja majd a gazdaság szereplőinek segítését célzóan közreadni – mondta Palotás János.(MTI)

Scroll To Top