Tudatos vásárlást segítő kereskedelmi rendszer készült

Tudatos vásárlást elősegítő kereskedelmi rendszert fejlesztett a Laurel cégcsoport 77 millió forintos uniós támogatással – közölte a vállalat hétfőn az MTI-vel.

A 35 százalékban Európai Uniós támogatással megvalósult beruházás a Magyarországon széles körben elterjedt Laura kasszarendszer továbbfejlesztése.
A szolgáltatásba bekapcsolódó kereskedelmi hálózatok törzsvásárlóinak tranzakcióiról a kasszákon keresztül információkat közvetítenek egy központi adatbázisba. A kereskedők ezáltal integrált statisztikai szolgáltatáshoz juthatnak; részletes elemzéseket végezhetnek a forgalomról, vásárlói profilokhoz kötött akciókat indíthatnak, marketingszolgáltatásokat nyújthatnak – ismertette a fejlesztő cég.
A rendszer a vásárlóknak is információkat szolgáltat a www.tudatosvasarlas.hu portálon keresztül. A honlapra látogatók elemzést kaphatnak saját vásárlási szokásaikról, megnézhetik mely termékcsoportra mennyit, milyen rendszerességgel költenek. Az oldal ezen kívül egyszerűen áttekinthető diagramokkal, statisztikákkal, rövid cikkekkel segíti a tudatosabb vásárlást – olvasható a közleményben.(MTI)

Scroll To Top