Európai Top Employer 2019 elismerést kapott az UniCredit

Országszintű minősítést nyert el Olaszországban, Németországban, Oroszországban, Horvátországban és Bulgáriában

 

A munkavállalóinak kínált kiemelkedő lehetőségeknek köszönhetően az UniCredit a tavalyit követően immár a második évben is megkapta a Top Employers Institute hivatalos minősítését, ami megerősíti, hogy a csoport kiváló munkahely.

A Top Employers Institute által minden évben elvégzett nemzetközi kutatás a világ vezető munkáltatóit ismeri el: azokat, amelyek kiváló feltételeket biztosítanak a munkavállalóknak, gondozzák és fejlesztik a tehetségeket a szervezet minden szintjén, és törekednek munkáltatói gyakorlataik folyamatos optimalizálására.

Az Európai Top Employer minősítést az UniCredit az Olaszországban, Németországban, Oroszországban, Horvátországban és Bulgáriában elért helyi minősítésnek köszönhetően nyerte el, akárcsak 2018-ban.

A Top Employer minősítésről alapos kutatómunka eredménye és meghatározott standardok alapján döntenek. Az adatok független auditálása alátámasztotta, hogy az UniCredit kiváló feltételeket kínál munkavállalóinak, és ez helyet biztosított számára a Top Employer minősítéssel rendelkező munkaadók szűk csoportjában.

A Top Employers Institute az alábbi szempontok alapján értékelte az UniCredit által a munkavállalóknak kínált lehetőségeket:

  • Tehetséggondozási stratégia
  • Munkaerő-tervezés
  • Tehetségek toborzása
  • Új munkavállalók beléptetése
  • Tanulás és fejlődés
  • Teljesítményértékelés
  • Vezetőfejlesztés
  • Szakmai előmenetel és utánpótlás-menedzsment
  • Javadalmazás és juttatások
  • Kultúra

 

„Az, hogy egymást követő két évben is megkaptuk az Európai Top Employer minősítést, arról tanúskodik, hogy az UniCredit továbbra is áldoz kollégái fejlődésére, és olyan pozitív munkakörnyezetet teremt, amelyben valamennyi munkatársunk elkötelezett és aktívan hozzájárulhat a csoport teljesítményéhez. Arra törekszünk, hogy az európai pénzügyi szektor egyik legjobb munkáltatója legyünk, és e célunk elérése érdekében konkrét lépéseket teszünk a sokszínűséget, a befogadást, a tiszteletet és az etikai szempontokat szem előtt tartva” – mondta Paolo Cornetta, a csoport humántőkéért felelős vezetője.

 

Az UniCredit

Az UniCredit sikeres páneurópai kereskedelmi bank, amely teljesen integrált vállalati és befektetési banki szolgáltatásaival, valamint egyedülálló nyugat-, közép- és kelet-európai hálózatával áll széles, 26 milliós ügyfélköre rendelkezésére.

Az UniCredit kínálatában a helyi és nemzetközi szakértelem egyaránt elérhető ügyfelei számára, akiknek európai bankhálózatán keresztül páratlan hozzáférést nyújt 14 országra kiterjedő fő piacainak vezető bankjaihoz: Olaszországban, Németországban, Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Magyarországon, Oroszországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Törökországban. Képviseleti irodáinak és fiókjainak nemzetközi hálózatán keresztül az UniCredit világszerte további 18 országban szolgálja ki ügyfeleit.

Scroll To Top