Az E.ON képviseli Magyarországot a felelős vállalatok európai seregszemléjén

Vállalati társadalmi felelősségvállalásáért (CSR) díjat nyert az E.ON Hungária Zrt., így az energiaszolgáltató képviseli Magyarországot a CSR Piac 2013 európai seregszemléjén – tájékoztatta a cég az MTI-t.

Az E.ON Háló Program címmel az áramdíjtartozást felhalmozott családok számára hirdetett tartozásrendező programot. A 2012-ben indított program célja, hogy a rezsifizetési nehézségekkel küszködő családokat komplex módon támogassa, lehetővé téve az adósságcsapdából kikerülést és a hatékony családi gazdálkodási kultúra elsajátítását. A program nem egyszeri segítséget nyújt, hanem hosszú távú, fenntartható megoldást mutat a családoknak és aktív részvételükre is épít.
A program keretében, civil szervezetek bevonásával a résztvevő családok tartozásuk rendezéséhez tervet készítettek, közösen átnézték gazdálkodásukat, és a törlesztéshez önerőt vállaltak. Ehhez a pályázatból anyagi támogatást kaptak, hogy az egyénileg kialakított futamidő végére a teljes tartozást felszámolhassák.
A program, amelyben eddig 72 család vesz részt, az idén újabb települések, illetve újabb családsegítő szolgálatok bevonásával folytatódik – ismertette az E.ON közleményében. (MTI)

Scroll To Top