Pénztárgép – NGM: már százezer forintért is van pénztárgép a piacon

A pénztárgép-árak csökkentése érdekében a nemzetgazdasági tárca tárgyalásokat kezdeményezett az engedélyezett forgalmazókkal; az első megállapodást alá is írták: a koreai gyártmányt forgalmazó Alt Cash Kft. tulajdonosai vállalták, hogy a cég 2013. november 30-ig tízezer darab pénztárgépet legfeljebb százezer forint nettó eladási áron értékesít.

Az NGM MTI-hez eljuttatott keddi közleménye szerint ilyen eladási ár mellett az adóhivatalnál igényelhető gépenkénti támogatásnak köszönhetően már ötvenezer forintért is hozzá lehet jutni a teljes piaci áron nettó százharmincnyolc ezer forintba kerülő berendezésekhez. Annak érdekében, hogy minél több vállalkozás juthasson ilyen alacsony áron pénztárgéphez, a megállapodás kiköti: ugyanazon vevőnek legfeljebb két darab kedvezményes pénztárgépet lehet értékesíteni – írta az NGM.
Az MTI kérdésére az Alt Cash Kft.-nél elmondták, hogy a Sam4s NR-270 típusú online pénztárgépre leadott rendelések száma  nyomon követhető lesz az Alt Cash Kft rendelésfelvevő felületén, amely a www.penztargepcentrum.hu oldalról érhető el. A kedvezményes lehetőség az Alt Cash Kft. szerződött partnerein keresztül az ország egész területén elérhető – jegyzik meg.(MTI)

Scroll To Top