Kereskedési ötlet: Részvényajánló – 2015.05.04

Az alábbi 3 részvény lehet érdekes szerintünk aktuális beszállással. Nagyon rövid és egyszerű magyarázattal szemléltetem mire is gondoltunk!

Apple Inc. (AAPL)

Sokak nagy kedvence az Apple, bár jó negyedéves számokat tett közzé, az eredmények publikálása után esésébe kapcsolt, azonban úgy tűnik ez véget ért. A 125 dollár környékén található támasz megállította, így véleményem szerint újabb emelkedő időszak következhet.

20150504_apl

Hewlett-Packard Company (HPQ)

A papír áttörni látszik a 33,50-33,70 között ellenállását, így egy komolyabb tér nyílhat meg felfelé a papírban, mely első körben a 35 dolláros szintet érheti el, ha azonban ezen is átbillen, a korábban hagyott résnél, 38 dolláron, találhatja magát az árfolyam. Ebben segíthet a 05.21-én érkező gyorsjelentés is.

20150504_hpq

Bank of America Corporation (BAC)

A 16 dolláros ellenállást leküzdve, emelkedés előtt állhat a részvény, mely első körben 17 dolláros szintekig juthat. Az elmaradt kamatemelés lökést adhat a pénzügyi szektor papírjainak, a BAC pedig a többihez képest lemaradó papír, korábbi csúcsa pedig a jelenlegi szinttől még több, mint 10%-ra van, érdemes lehet figyelemmel kísérni a papírt.

20150504_bac

 
A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy konzultáljon szakértővel, tanulmányozza a kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat. A közölt elemzések, tanulmányok, piaci kommentek és véleménynyilvánítások kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak. Az oldalon és hírlevelekben szereplő hírek, adatok és információk a Solar Capital Zrt. és a StockPortal.hu által megbízhatónak vélt forrásokból származnak, mindazonáltal a fentiekben foglaltakért az Solar Capital Markets Zrt. és a StockPortal.hu nem vállal felelősséget.

Scroll To Top