Kereskedési ötlet: Részvényajánló – 2015.03.23

Az alábbi 3 részvény lehet érdekes szerintünk aktuális beszállással. Nagyon rövid és egyszerű magyarázattal szemléltetem mire is gondoltunk!

Microsoft Corporation (MSFT)

Támaszáról fordult a Microsoft árfolyama. A 44 dolláros szint leküzdése után egy nagyobb tér nyílhat meg az árfolyam előtt, betöltheti a 47 dollár környékén hagyott rést. A spekulánsoknak a 42 dolláros stopp szintet javasoljuk, a hosszabb távon gondolkodóknak a 40 dolláros támasz szintet érdemes figyelni, ha elfogyna a levegő a Microsoft körül, ott már stoppot javasolnánk.

20150323_msft

Oracle Corporation (ORCL)

Kitört idei kereskedési sávjából az Oracle árfolyama. Az eddigi 41-44 dolláros sávból felfelé lépett ki az árfolyam, így ha megőrzi a lendületet, a korábbi 46,50 dolláros csúcs lehet a következő megálló, mely történelmi maximuma volt az árfolyamnak. Azon a szinten átbillenve akár 50 dollárig is emelkedhet az árfolyam. 43 dollár környékén azonban stoppot javasolnánk, hiszen, ha odáig csorogna az árfolyam, már visszatérne a korábban említett sávba.

20150323_orcl

Wells Fargo & Company (WFC)

A Wells Fargo árfolyama kitörés előtt állhat. A nagybank részvényeit nagyban segíti a piaci optimista hangulat. A Warren Buffethez köthető befektetési bank hosszútávon abszolút emelkedő trendben halad, azonban ha a kitörés megvalósul, a spekulánsok is profitálhatnak az emelkedésből. Az 56 dolláros szint leküzdésével, új csúcsra érhetne az árfolyam. A stoppot 54 dolláros szinthez tegyük

20150323_wfc

 
A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy konzultáljon szakértővel, tanulmányozza a kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat. A közölt elemzések, tanulmányok, piaci kommentek és véleménynyilvánítások kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak. Az oldalon és hírlevelekben szereplő hírek, adatok és információk a Solar Capital Zrt. és a StockPortal.hu által megbízhatónak vélt forrásokból származnak, mindazonáltal a fentiekben foglaltakért az Solar Capital Markets Zrt. és a StockPortal.hu nem vállal felelősséget.

Scroll To Top