Építőipar: Megbízható otthonteremtés okos adatokkal

Az építőipar hosszú ideje Magyarország második legrizikósabb szektorának minősül a Bisnode Magyarország kockázatossági elemzéseiben rendszeresen publikált Bisnode Bedőlési index (BBI) alapján.

Ezért is számít úttörő lépésnek, hogy a Lakáscél.Company olyan lakáscél megvalósító weboldalt hozott létre, amely használata nem csupán ingyenes, hanem a jövőbeni bankfüggetlen hitelfelvételtől, vagy meglévő hitel kiváltásától, az ingatlanvásárláson át, ingatlan építésére, korszerűsítésre, bővítésre, átépítésre és felújítására is komplex megoldást nyújt.

Az átláthatóság, a korrekt pénzügyi magatartás a Bisnode alapelveihez tartozik, ezért örömmel csatlakoztunk a 2016. őszén induló, Európában is egyedülálló kezdeményezéshez.

 

Megbízhatóság

Felismertük, hogy a transzparencia mellett a bizalom fontossága is összeköt minket. Egy vállalkozásba, szolgáltatásba vetett bizalom erőteljesebb, ha egy független szakértő megvizsgálja és igazolja, hogy az adott cég pénzügyileg megbízható. A Lakáscél.Company csak olyan építőipari kivitelezőket ajánl a lakáscéljukat megvalósítani tervezőknek, akik Bisnode Tanúsítvánnyal rendelkeznek, mindemellett számos független szakértő (közjegyző, műszaki ellenőr, mérnök, energetikus, értékbecslő, ügyvéd) segíti a lakás-és otthonteremtés útvesztőiben való eligazodást.

Számos olyan kezdeményezésben veszünk részt, amely a gazdaság tisztaságát, a tisztességes üzleti magatartást választja misszióként, ezért is örülünk a Lakáscél.Company eddigi és jövőbeni sikereinek.

A Bisnode Tanúsítvány megszerzésének és a Lakáscél.Company szolgáltatásaihoz kapcsolódóan itt tud regisztrálni:

http://www.bisnode.hu/lakascelcompany

http://lakascel.company/szakertoknek/#regisztracio

http://lakascel.company/kivitelezoknek/#regisztracio

Scroll To Top