Bogsch Erik lett az év embere a Figyelő szerkesztősége szerint

bogsh_erik
Harmadik alkalommal választja meg a Figyelő hetilap szerkesztősége az Év emberét, amely címet tavaly Demján Sándor, előtte pedig Hosszú Katinka nyert el. Idén is kiosztásra került ez a díj és nem más kapta meg, mint Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója.

A Figyelő Év Embere Díjat az idén harmadik alkalommal adjuk át. Olyan pozitív példákat, történeteket próbálunk ezáltal elismerni, amelyek anyagi és morális szempontból is követésre ösztönöznek.

Sok kivételes teljesítménnyel lehetett találkozni tavaly is a magyar tudományos, üzleti, kulturális, avagy sportéletben, választék volt bőven. Mindjárt egy Oscar-díjjal indult az év. Nyáron azután jöttek az olimpiai sikerek. (Még szerencse, hogy Hosszú Katinka
két évvel ezelőtt volt nálunk az év embere, idei eredményei mellett nehéz lenne szó nélkül elmenni. Legalábbis a mellett, amit a vízben nyújtott.) Év közben pedig folyamatosan álltak elő a tudományos élet vagy éppen az üzleti világ kiemelkedő személyiségei a kiugró teljesítményekkel.

Vagyis TOP200 Gálánk résztvevőin, akiket arra kértünk, hogy javasoljanak jelölteket a díjra, könnyen úrrá lehetett a bőség zavara. Nagyvállalati első számú vezetőink közül azon az októberi estén több mint százötvenen adták le szavazataikat, igen nagy szórással. A tíz legtöbb voksot begyűjtő jelölt közül azután szerkesztőségünk választotta ki a díjazottat.

A cikk további részét és a Bogsch Erikkel készült interjút megtalálja a Figyelő idei első számában.


Forrás: GazdaságTV.hu

Scroll To Top